• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Energy Booster Paste 60ml (ep. 4/2024)

16,00 €
−50 %
8,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Energy Booster on urheiluhevosille tarkoitettu pasta, joka tehostaa nopeasti ja tehokkaasti energiatasoja sekä nopeuttaa palautumista. Sisältää elektrolyyttejä, vitamiineja, aminohappoja, sokereita ja suolaa, jotka ovat tärkeitä elimistölle harjoituksen aikana sekä sen jälkeen. Cavalor Energy Booster antaa hevoselle lisäenergiaa ja tärkeitä ravintoaineita ennen rasitusta, sen aikana ja sen jälkeen.


Ennen harjoitusta annettuna Cavalor Energy Booster antaa hevoselle ne tärkeät ravintoaineet nopeiden hiilihydraattien muodossa, jotka se tarvitsee. Raskaan harjoituksen aikana hevosen glukoositaso voi laskea jyrkästi ja näin vaikuttaa välittömästi suorituskyvyn laskuun. Varmistaaksesi, että hevosella on optimaalinen glukoositaso ennen starttia, suosittelemme antamaan Cavalor Energy Boosteria juuri ennen starttia (max. puoli tuntia ennen). Tämän lisäksi Cavalor Energy Booster sisältää mineraaleja, vitamiineja ja lihasten toiminnalle tärkeitä kivennäisiä.


Cavalor Energy Boosteria voidaan käyttää myös kilpailun, rasituksen tai esim. kuljetuksen jälkeen nopeuttamaan palautumista. Urheiluhevoset hikoilevat paljon rasituksen ja stressin (esim. kuljetuksen) aikana. Silloin tarvitaan vahvistavia elektrolyyttejä. Elektrolyyttien puute voi aiheuttaa väsymistä ja jopa loppuunpalamista. Haihtumisesta, stressistä tai lihastenaktivoinnista johtuva mineraalienpuutos tulee korvata, jolloin palautuminen on nopeaa ja hevonen on jatkuvasti hyvässä kunnossa.


Cavalor Energy Booster sisältää elektrolyyttejä, kuten sodiumia, potassiumia, vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B12 ja C), mineraaleja (kalsiumia ja fosforia), aminohappoja ja glukoosia hyvin nopeassa muodossa (10 min sisällä), jolla ehkäistään hevosen energian loppuminen. Cavalor Energy Booster ei sisällä mitään kilpailuissa kiellettyjä aineita. Käyttö on helppoa: tahna annostellaa tuubista hevosen kielen takaosaan. Tämän vuoksi annostelu on helppoa ja sitä voidaan antaa milloin tahansa, vaikka kilpailun aikana (eli lämmittelyn jälkeen).


Annostus:

0,5 – 1 tuubia ½ tuntia ennen suoritusta ja/tai välittömästi suorituksen jälkeen. Maksimiannostus: 3 tuubia/pvä