• Kotimainen verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
 • Verkkokauppa auki 24/7
 • Kotimainen verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
 • Verkkokauppa auki 24/7

Missiomme

Rehuringin toimitusten lisäksi halusimme avata verkkokaupan ja näin toimittaa tuotteita myös asiakkaille tavanomaisen toimitusalueemme ulkopuolelle.

Haluamme palvella juuri Sinua ja Sinun hevostasi parhaalla mahdollisella tavalla. Säännölliset rehutoimitukset Uusimaan alueella kerran kuukaudessa takaa hevosesi rehujen, lisäravinteiden sekä hoitotuotteiden riittävyyden, tällöin voit keskittyä olennaiseen eli rakkaan hevosystävän kanssa harrastamiseen. Voit luottaa, että tuotteet tulevat sovitusti joko tallillesi tai kotiisi. Sinun ei välttämättä tarvitse olla vastaanottamassa tuotteita, voimme jättää ne haluamaasi paikkaan.

Haluamme jatkuvasti kehittää itseämme sekä yritystoimintaamme. Tavoitteenamme on tarjota kaikki tarvitsemasi rehut, lisäravinteet ja hoitotuotteet hevosesi hyvinvoinnin tueksi samasta paikasta toimitettuna.

Tutkitut ja laadukkaat rehut ja lisäravinteet.

Meille ykkös-sanat ovat ehdottomasti omistautuminen, laatu ja asiakaspalvelu. Näistä emme tingi, vaan pyrimme palvelemaan asiakkaitamme sydämellämme parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Ihmiset: Aidot kohtaamiset talleilla samanhenkisten ihmisten kanssa ovat meille sydämen asia. Yhteistyöt sekä luottamus asiakassuhteissa ovat hyvin tärkeitä meille. Asiakas-suhteiden jatkuvuus jota toivomme ylläpitävämme hyvällä palvelulla ja luotettavuudella. Asiakasuskollisuus on pienen yrityksen elinehto. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja heidän lemmikeistään.
 • Rakkaus hevosiin: Hevosten hyvinvointi on meille tärkeää ja täten olemme valinneet laadukkaat ja tutkitut tuotteet tuoteperheeseemme.
 • Omistautuminen: Haluamme löytää hevosellesi parhaat tuotteet hyvinvoinnin tueksi. Olemme hyvin onnellisia ja innostuneita työstämme sekä haluamme jatkuvasti kehittää itseämme.
 • Laatu: Laatua ei korosteta koskaan liikaa, on sitten kyse tuotteista tai palvelusta. Tuotteemme ovat tutkittuja ja testattuja eli parasta hevosystävällesi. Pyrimme laatuun myös asiakaspalvelussamme ja siksi luottamus ja joustavuus on tärkeää toiminnassamme.
 • Tinkimättömyys: Haluamme jatkuvasti kehittää itseämme ja toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Pyrimme vastaamaan reklamaatioihin, palautteisiin sekä kyselyihin nopeasti.
 • Kestävä kehitys: Pyrimme toiminnassamme kestävään kehitykseen ja siksi pyrimme valitsemaan tuotteita jotka kestävät syvemmän tarkastelun myös tulevaisuudessa luontoa ja ihmistä kunnioittaen.

Tuotteemme

Valitsemme myytävät tuotteemme aina erittäin huolellisesti. Laatu on meille tärkeää. Kuuntelemme asiakkaitamme toiveita ja tarpeita, olemme valmiita laajentamaan tuotevalikoimaamme sen mukaan.

Asiakkaamme

Uskolliset ja tyytyväiset asiakkaamme ovat meille elinehto. Asiakkaamme arvostavat valikoituja, testattuja tuotteitamme ja arvostavat ystävällistä, joustavaa palveluamme.