• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Arti Matrix 2kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Arti Matrix tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan ratkaisun luusto-, nivelkapseli-, jänne-, rusto- ja nivelnesteongelmiin.

Cavalor Arti Matrix on koostumukseltaan ainutlaatuinen. Cavalor Arti Matrix sisältää MSM, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, hyaluronihappoa ja kollageenia II. Se sisältää myös mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja, joilla on ratkaiseva merkitys luiden, ruston, jänteiden, nivelnesteiden ym. terveyden tukemisessa vammojen ennaltaehkäisyssä. Yrtit ja muut ravintoaineet täydentävät tätä todella monivaikutteista ravintolisää.


Tyypin II hydrolysoitu kollageeni: Tyypin II kollageeni tuottaa kuitua. Tämä kollageenikuituverkko tukee niveliä ja vahvistaa kudosta.

Metyylisulfonyylimetaani (MSM): on orgaaninen rikkiyhdiste. Rikki on tärkeä lihaksille, niveille, rustoille, luille ja verelle; MSM on helpoimmin imeytyvä ja biologisesti saatavissa oleva rikinlähde.

Glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja hyaluronihappo: Glykosaminoglykaanit ovat tärkeitä rakennusaineita ligamenteille, jänteille, luustolle ja nivelnesteelle. Käyttämämme kondroitiinisulfaatin molekyylipaino on pieni, joten se imeytyy helposti hevosen elimistöön. Cavalor® valitsee laadukkaat raaka-aineet, joilla on korkein vaikuttavien aineiden pitoisuus. Esimerkiksi kondroitiinisulfaatti sisältää 90% aktiivisia ainesosia.

L-glutamiini: on antioksidantin, glutationin, rakennuspalikka. Glutationi on tärkeä varsinkin palautumisprosessissa vamman jälkeen.

Heraproteiini-isolaatti (WPI): glutationin esiaste. Glutationi on erittäin voimakas antioksidantti. Puhdasta glutationia ei voida syöttää hevoselle. Sen takia Cavalor® käyttää WPI-nimistä ravintokompleksia, joka stimuloi glutationin tuotantoa hevosen kehossa. Glutationi suojaa soluja vapaiden radikaalien hyökkäyksiltä. Glutationi yhdistettynä muihin antioksidantteihin, kuten C-, E-vitamiini, bioflavonoidit ja seleeni, neutraloi vapaita radikaaleja.

Vitamiinit C + E + beetakaroteeni + bioflavonoidit (rypäleen siemenuute): toimivat tärkeinä antioksidantteina, niillä on merkittävä vaikutus aktiivisten ainesosien imeytymisen kannalta sekä ne vahvistavat immuunijärjestelmää.

B-vitamiinit: foolihappo, B6-vitamiini ja B12-vitamiini ovat avainasemassa kehon aineenvaihduntaprosessien tukemisessa.

Epäorgaanisten ja orgaanisten (Intellibond- ja kelatoituneiden) mineraalien, kuparin, sinkin ja mangaanin yhdistelmä: Orgaanisissa mineraaleissa on parempi biologinen saatavuus, mutta epäorgaaniset mineraalit ovat stabiilimpia.

Lithothamnion: kalkkipitoiset merilevät, jotka sisältävät erilaisia ​​kalsiummuotoja, joilla on suotuisa vaikutus luun lujuuteen.

Erityinen yrttiseos, jossa on mukana mm. ananasta (Ananasus comosus), kurkumaa (Curcuma longa), salaiolibanaania (Boswellia serrata), peltokortetta (Equisetum arvensis), kaunopunahattua (Echinacea purpurea), limettiä (Citrus aurantifolia) ja reunuspietaryrttiä (Tanacetum parthenium). Tämän seoksen aineosilla on kumulatiivinen ja synerginen vaikutus, joka on tieteellisesti todistettu. Yrttien ja eteeristen öljyjen yhdistelmä varmistaa esimerkiksi, että kaikki ainesosat pääsevät helposti niveliin saakka, edesauttavat paranemista ja vähentävät jäykkyyttä. Keskitymme jälleen nimenomaan raaka-aineiden laatuun takaamaan pitoisuuden ja tehokkuuden. Esim. seoksessa käytetty kurkuma sisältää 95% aktiivisia ainesosia.


Annostelu: Urheiluhevoset 45g päivässä, ponit ja harrastehevoset 30g päivässä min. 4 viikon ajan. Maksimiannos: 90g/pvä