• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Arti Motion 2kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor® Arti Motion tukee optimaalisesti nivelten ja jänteiden terveyttä.
Se sisältää ravintoaineita, kuten kollageenia, metyylisulfonyylimetaania (MSM), glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia jne., jotka tunnetaan niiden hyödyllisistä vaikutuksista niveliin. Cavalor® Arti Motion tukee vahvan luuston ja joustavien nivelten kehitystä nuorilla kasvuvaiheessa olevilla hevosilla sekä hevosilla, jotka ovat juuri aloittaneet työskentelyn. Se tarjoaa ravitsemuksellisen tuen myös vanhempien hevosten nivelille ja jänteille.


Vaikuttavat ainesosat:

Tyypin II hydrolysoitu kollageeni: Tyypin II kollageeni tuottaa kuitua. Tämä kollageenikuituverkko tukee niveliä ja vahvistaa kudosta.

Metyylisulfonyylimetaani (MSM): on orgaaninen rikkiyhdiste. Rikki on tärkeä lihaksille, niveille, rustoille, luustolle ja verelle; MSM on helpoimmin imeytyvä ja biologisesti saatavissa oleva rikinlähde.

Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti: Glykosaminoglykaanit ovat tärkeitä rakennusaineita ligamenteille, jänteille, luustolle ja nivelnesteelle. Käyttämämme kondroitiinisulfaatin molekyylipaino on pieni, joten se imeytyy helposti hevosen elimistöön. Cavalor® valitsee laadukkaat raaka-aineet, joilla on korkein vaikuttavien aineiden pitoisuus. Esimerkiksi kondroitiinisulfaatti sisältää 90% aktiivisia ainesosia.

Orgaaniset (Intellibond & kelatoituneet) mineraalit kupari, sinkki, mangaani: ovat avainasemassa nivelmekanismissa. Kelatoituneita mineraaleja on enemmän biologisesti saatavissa kuin epäorgaanisia hivenaineita.

Vitamiini C: se on merkittävä antioksidantti ja se on tärkeä vaikuttavien aineiden imeytymiselle. Se myös lisää immuniteettia.


Annostelu:

Sekoitetaan päivitäiseen ruokaan vähintään 4 viikon ajan.

Ponit ja harrastehevoset: 30g, kilpahevoset 45g (1mt = 15g)

Maksimiannos 90g/pvä