• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor ArtiTec 2L

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Seitsemän vuoden tutkimustyön tulos: tehokas nivelravinne rasittuneille ja kipeytyneille nivelille sekä kilpahevosille ehkäisemään nivelongelmia. Sisältää nivelten ja nivelnesteen tarvitsemia ravintoaineita (glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo, MSM, ananas). Ehkäisee tehokkaasti tulehdusreaktioita sekä stimuloi kehon vastustuskykyä autoimmuunireaktioiden torjumiseksi. Sisältää erityisen yrttiseoksen, joilla on synerginen vaikutus.


Metyylisulfonyylimetaani (MSM): on orgaaninen rikkiyhdiste. Rikki on tärkeä lihaksille, nivelille, rustolle, luustolle ja verelle; MSM on helpoimmin imeytyvä ja biologisesti saatavissa oleva rikkilähde.

Glukosamiini, kondroitiinisulfaatti ja hyaluronihappo: Glykosaminoglykaanit ovat tärkeitä rakennusaineita rustoille, jänteille, luille ja nivelnesteelle. Käytetyllä kondroitiinisulfaatilla on pieni molekyylipaino, joten se imeytyy helposti hevosen kehoon. Cavalor® valitsee raaka-aineet, joilla on korkein vaikuttavien aineiden pitoisuus. Esimerkiksi kondroitiinisulfaatti sisältää 90% aktiivisia aineosia.

L-glutamiini: on antioksidantin, glutationin, rakennuspalikka. Glutationi on tärkeä varsinkin palautumisprosessissa vamman jälkeen.

Erityinen yrttiseos, jossa on mukana mm. ananasta (Ananasus comosus), kurkumaa (Curcuma longa), salaiolibanaania (Boswellia serrata), mustaherukkaa (Ribes nigrum) ja reunuspietaryrttiä (Tanacetum parthenium). Tämän seoksen aineosilla on kumulatiivinen ja synerginen vaikutus, joka on tieteellisesti todistettu. Yrttiyhdistelmä varmistaa esimerkiksi, että kaikki ainesosat pääsevät helposti niveliin saakka. Raaka-aineiden laadulla on jälleen keskeinen merkitys tehokkuuden suhteen. Esim. seoksessa käytetty kurkuma sisältää 95% aktiivisia ainesosia.


Käyttöohje:

Sekoitetaan rehun sekaan päivittäin vähintään 4 viikon ajan.

•Ylläpitoannos: 2 x 30 ml /pvä

•Akuuttiin ongelmaan: 3 x 30 ml /pvä

•Maximi per hevonen: 200 ml /pvä

1 pumppaus = n. 30ml.

Muista ravistaa ennen käyttöä, jotta ainesosat sekoittuvat tasaisesti.