• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Calm 2kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Calm on yrttivalmiste, joka vähentää hermostuneiden ja jännittyneiden hevosten stressiä. Sopii myös nuorille hevosille.


KÄYTTÖTARKOITUS

Cavalor® Calm vähentää stressiä hermostuneissa hevosissa, jotka säikkyvät tai reagoivat temperamenttisesti muuttuviin tilanteisiin tai epätavallisiin olosuhteisiin (kuljetus, melu, värit, valot, liikkuminen, vieraat ympäristöt, ihmiset ja eläimet jne.).
Hevoset, jotka suoriutuvat hyvin kotona ja valmennuksissa, voivat silti olla hermostuneita kilpailujen aikana tai vetäytyä kuoreensa kuljetuksesta, muista hevosista tai ympäristöstä aiheutuvan stressin takia. Tämä voi johtaa huonompaan suorituskykyyn. Cavalor® Calm on kehitetty nuorille, sisäänpäin kääntyneille ja säikyille hevosille sekä tulisille oreille. Se auttaa säätelemään hevosten keskittymistä ja heidän kykyään rentoutua. Stressi ei vaikuta vain suoritukseen; se vaikuttaa myös hevosen yleiseen hyvinvointiin ja voi vaikeuttaa hevosen pitämistä hyvässä kunnossa.

TUOTTEEN OMINAISUUDET JA VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Magnesiumsulfaatti ja magnesiumasetaatti: helposti imeytyvä magnesiumin lähde. Magnesiumilla on rauhoittava vaikutus ja se auttaa lihaksia rentoutumaan.
L-tryptofaani: tryptofaani stimuloi serotoniinia, stressin vastaista hormonia, jota elimistö luonnollisesti tuottaa.
B1-, B6- ja B12-vitamiinit: B-vitamiinilla on ratkaiseva merkitys hermoston moitteettomassa toiminnassa. Näillä vitamiineilla on rauhoittava vaikutus, kun niitä annostellaan oikein.
Cavalor® Calmix: yrttisekoite, joka perustuu muun muassa lehmuksen (linden) rauhoittavaan vaikutukseen.


KÄYTTÖOHJE

Anna hevosellesi 3 mt = 45g kolme päivää ennen stressaantumista ja sinä päivänä. Cavalor® Calm sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tässä tapauksessa suosittelemme kuitenkin pitämään 10 päivän tauon 4 viikon välein.
Maksimiannos 100g / pvä