• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Dry Feet Natural 250ml

Varastossa

Kuvaus

Cavalor® Dry Feet’in uusi luonnollinen koostumus perustuu prebiootteihin ja probiootteihin, jotta kavionpohja ja säteet saisivat hyvän, suojaavan mikroflooran patogeenien aktiiviseen tukahduttamiseen. Eläinlääkärit, kengittäjät, hevosenhoitajat ja ratsastajat käyttävät tätä tuotetta maailmanlaajuisesti kavion pehmeiden alueiden hoitoon.


No hoof, no horse – Ei kavioita, ei hevosta
Sädemätä on yleinen kavion bakteeri-infektio, joka vahingoittaa säteitä. Hevosilla, joilla on syvät säteet ja kapeat kannat, on suurempi riski altistua sädemädälle. Vaikka pidät hevosen ympäristön mahdollisimman puhtaana, taudinaiheuttajat selviytyvät aina. Lanta ja virtsa karsinoissa sekä märät tai mutaiset tarhat antavat ihanteelliset olosuhteet anaerobisille bakteereille lisääntyä kavioissa ja vahingoittaa niitä. Kun solukko vaurioituu, nämä bakteerit voivat tunkeutua jopa kavion herkkiin alueisiin säteen alle ja aiheuttaa epäpuhtautta hevosen liikkeessä.

Uuden Cavalor ® Dry Feet’in koostumus on 100% luonnollinen sisältäen hyvien bakteerien (probiootit) ja inuliinin (prebiootit) yhdistelmän. Inuliini edistää tuotteessa olevien probioottien sekä kaviossa jo olevien hyvien mikro-organismien aktiivisuutta. Nämä lisääntyvät kavion koko pinnalle syrjäyttäen aktiivisesti kaikki haitalliset bakteerit, jotka voivat aiheuttaa sädemätää.


Uutta Cavalor® Dry Feet’iä testattiin laajasti hevosilla, jotka olivat erityisen alttiita sädemädälle:

  • Vaikutuksen nopeus: Yli 98% käyttäjistä näki huomattavan eron 10 päivän jälkeen, yli 60% näki tulokset jopa viiden päivän sisällä.
  • Tehokkuus: 89% käyttäjistä olivat sitä mieltä, että Cavalor Dry Feet Natural oli yhtä tehokas tai tehokkaampi kuin muut heidän kokeilemansa tuotteet.
  • Keskimääräinen arvosana: Käyttäjiä pyydettiin arvioimaan Dry Feet'in tuloksia asteikolla 1/tyytymätön - 5/erittäin tyytyväinen. Keskimääräiseksi arvosanaksi saatiin 4.2/5.

Bakteereita on monessa eri muodossa, joista jokainen reagoi erityisiin olosuhteisiin eri tavalla. Juuri siksi oikean probiootin ja prebiootin valinta on välttämätöntä, jotta tuote voi toimia mahdollisimman tehokkaasti. Bacillusfermentti eli bakteerien entsyymeitäkin sisältävä Cavalor Dry Feet -tuotteen probiootti, on kokoelma bakteereita, joita esiintyy luontaisestikin terveen kavionpohjan pinnalla. Inuliini on paras ravintolähde tälle bacillusfermentille, mikä edistää hyvää, pitkäaikaista vaikutusta.


KÄYTTÖOHJE: Suihkutetaan kahdesti päivässä pehmenneeseen, puhdistettuun kavionpohjaan ja säteeseen. Ennaltaehkäisevästi kaksi kertaa viikossa.

Varoitus: vain ulkoiseen käyttöön