• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor FreeBute 20x10g

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor® FreeBute auttaa ylläpitämään lihakset ja nivelet joustavina.

Urheiluhevoset pystyvät optimaalisen suoritukseen vain, jos ne tuntevat olonsa hyväksi. Cavalor FreeBute antaa luonnollisentuen lihaksille ja nivelille paremman joustavuuden takaamiseksi. Monet lihas/nivelarkuutta ja epämukavuutta lievittävät tuotteetsisältävät kiellettyjä aineita tai niillä voi olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Cavalor FreeBute sisältää vain luonnollisia ainesosia,jotka ovat vaarattomia, jopa vatsalle, ja voivat tarjota helpotusta monille yleisesti esiintyville ongelmille.


TUOTTEEN OMINAISUUDET JA VAIKUTTAVAT AINESOSAT

Cavalor® FreeBute – monipuolinen seos kasviperäisiä ainesosia.

Cavalor FreeButen kasviperäiset ainesosat ovat erityisen tehokkaita lievittämään rasittuneiden lihasten ja nivelten oireita (kipu, kuume, tulehdus). Cavalor® FreeBute -tuotteessa käytetyn yrttiseoksen kehittämisessä keskityttiin tiettyjen raaka-aineiden synergiaan. Yrteillä, kuten mustaherukka (Ribes Nigrum folia) ja valkopaju (Salix alba) sekä kuume-eukalyptuksen (Eucalyptus globulus) ja mauste neilikan (Syzygium aromaticum) eteerisillä öljyillä, on kullakin erilaiset yksilölliset tehomekanismit, jotka tehostavat niiden vaikutusta yhdistyessä. Tämä osoitettiin myös tieteellisessä tutkimusohjelmassa (ks. 1 ja 2). Välttämättömät aminohapot, kuten L-lysiini ja L-fenyylialaniini, edistävät myös palautumista rasituksen jälkeen.Cavalor FreeBute sisältää urheiluhevosten tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita.Cavalor FreeBute sisältää B-vitamiinikompleksin (B1, B2, B3, B5, B12), jotka edistävät hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja energian tuotantoa. Sinkki ja mangaani tukevat niveliä kovan rasituksen aikana kun taas E-vitamiini ja seleeni suojaavat soluja ylikuormitukselta.

1 University of Prince Edward Island, Canada (2013). Screening the efficacy of various multiherbal formulations for the additive effects in an in vivo joint inflammation model.

2 University of Prince Edward Island, Canada (2013). Evaluation of 7 different ingredient combinations – raw materials and multiherbal formulations – in an in vitro joint inflammation model.


KÄYTTÖOHJE

Cavalor® FreeBute'a on saatavana kahdessa muodossa: jauhe (ihanteellinen pitkäaikaiseen käyttöön) ja tahna (kätevä satunnaiseenkäyttöön).


Cavalor® FreeBute:
Anna hevosellesi 20 g päivittäin. Enimmäisannos 30 g päivässä per hevonen.
Cavalor® FreeBute -jauhemuodossa sisältää myös vihersimpukkaa (Green Lipped Mussel) sekä nokkos- ja oreganouutteita. Se on ihanteellinen päivittäiseksi lisäravinteeksi hevosille, jotka tarvitsevat tukea liikuntaelimistölle.


Vinkki: Kovassa rasituksessa hevoset kärsivät usein jäykkyydestä tai muista epämiellyttävistä tuntemuksista; Cavalor®FreeBute lievittää näitä tuntemuksia ja hevosen on miellyttävämpi suorittaa. Cavalor®LactaTec stimuloi lihaksia tehden niistä vähemmän jäykkiä ja joustavampia auttamaan sinua ja hevostasi suorittamaan vielä paremmin. Näe ja tunne ero vain kahdessa päivässä.