• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Freebute Gel 200ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor ® FreeBute Gel on tehokas geeli, jota voidaan käyttää turvoksissa oleviin jalkoihin, rasittuneisiin lihaksiin, niveliin ja jänteisiin.

Cavalor ® FreeBute Gel on ulkoisesti käytettävä geeli, johon on lisätty luonnollisia ainesosia. Se sisältää ainutlaatuisen 8 eteerisen öljyn seoksen, joista mainittakoon eukalyptus, laventeli ja teepuu, jotka tunnetaan rentouttavasta, viilentävästä ja rauhoittavasta vaikutuksesta. Tämän takia Cavalor ® FreeBute -geeli on ihanteellinen ensiapu rasittuneille ja aristaville lihaksille ja jänteille. Cavalor ® FreeBute -geeli on ihanteellinen myös mustelmien hoitoon.

Cavalor ® FreeBute -geelillä on ensin miellyttävä viilentävä vaikutus, mikä helpottaa kipua välittömästi. Tämän jälkeen se alkaa lämmetä. Se imeytyy nopeasti ihoon, joten sillä on syvä ja tehokas vaikutus syvemmällä oleviin kudoksiin. Cavalor ® FreeBute -geelillä on positiivinen vaikutus myös verenkiertoon, joten sitä voidaan käyttää rentouttamaan lihaksia myös ennen työskentelyä. Se edesauttaa myös poistamaan maitohappoa nopeammin intensiivisen harjoittelun jälkeen, mikä estää lihasten jäykkyyden. Cavalor ® FreeBute -geeliä voidaan käyttää myös mustelmien, ruhjeiden ja turvonneiden jalkojen hoitoon. Lisäksi Cavalor ® FreeBute -geeli on antiseptinen ja voi rauhoittaa haavojen aiheuttamaa kipua.

Käyttöohje:


Hiero Cavalor® FreeBute -geelillä päivittäin rasituksen jälkeen tai vähintään 1,5 tuntia ennen ratsastusta rentouttamaan lihaksia.

Levitä Cavalor® FreeBute -geeliä kahdesti päivässä nopeuttamaan vammojen paranemista.

Käytä Cavalor® FreeBute -geeliä turvonneisiin jalkoihin.

Varoitus: Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa yliherkkyysreaktioita. Sisältää suuren määrän eteerisiä öljyjä, joten on suositeltavaa, ettet käytä FreeBute-geeliä suorassa auringonpaisteessa tai satulahuovan tai suojien alla ratsastaessa, koska paikat voivat tulla hyvin kuumiksi.