• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Gastro Aid Paste 60ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Gasto 8 paste on suoraan suuhun annosteltava ihanteellinen tuote hevosille, jotka kärsivät mahahaavan vuoksi huonosta ruokahalusta. Gastro 8 paste:a voidaan käyttää myös pidempiaikaisesti tai kuurin jälkeen hoitoa voidaan jatkaa Cavalor Gastro 8 jauheella.


Useat tutkimukset osoittavat, että 75-89%:lla urheiluhevosista on mahahaavan oireita. Suurin syy mahahaavan muodostumiselle on mahan limakalvon jatkuva altistuminen vatsahapoille.
Hevosen ainoa keino suojatua vatsahappoja vastaan on syljeneritys. Sylki sisältää puskuria (natriumbikarbonaattia), joka neutralisoi mahalaukun sisältöä.


Suuret väkirehumäärät ja pitkät ruokintavälit johtavat liialliseen vatsahapon muodostumiseen suhteessa erittyneeseen syljen määrään. Kun tähän lisätään vatsahappojen tuotantoa entisestään lisäävää rankkaa harjoittelua, maha suorastaan kylpee vatsahapoissa.
Mahahaavasta kärsivä hevonen saattaa oireilla esim. seuraavilla tavoilla: suorituskyvyn lasku, hapan asenne, huono ja kiilloton karva, hampaiden narskutus, ruokahaluttomuus, laihtuminen jne. Mahahaavan hoidossa halutaan joko estää mahahappojen muodostuminen, neutralisoida mahahappojen pH arvoa tai suojata mahan limakalvoa altistumasta hapoille. Cavalor Gastro 8 sisältämät mahaa suojaavat ravintoaineet neutralisoivat mahahappoja ja edistävät terveen limakalvon uusiutumista.
Se myös suojaa vatsalaukun seinämää.

Cavalor Gastro 8 sisältää nukleotideja, bioflavonoideja ja yrttejä.


Annostus:

1 tuubi / päivä.