• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Hepato Liq 200ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Hepato Liq tukee maksan toimintaa maksan rasituksen jälkeen, esimerkiksi kilpailukauden aikana. Tai aikoina, jolloin maksa on erityisen kuormittunut, esimerkiksi karvanvaihdon aikana.


Maksalla on tärkeä rooli hevosen aineenvaihdunnassa. Se on itse asiassa kemiantehdas, joka vastaa useista tärkeistä toiminnoista, joista tärkein on detoksifikaatio (= maksaan tulevat vieraat aineet muuntuvat kemiallisesti haitattomampaan muotoon). Maksalla on rooli myös proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunnassa. Tämän lisäksi maksan tehtävänä on sapen tuotanto ja erittyminen (hevosilla ei ole sappirakkoa) sekä glukoosin, hivenaineiden ja vitamiinien jne. varastointi. Munuaiset yhdessä maksan kanssa takaavat jätetuotteiden/kuona-aineiden tehokkaan poistumisen. Optimaalisen toiminnan ylläpitämiseksi on suositeltavaa puhdistaa ne Cavalor Hepato Liq'illä kauden jälkeen, jolloin maksa ja munuaiset ovat työskennelleet kovasti.


Cavalor Hepato Liq sisältää kasviuutteita, joilla on suotuisa vaikutus maksaan ja munuaisiin.

Carduus marianus (maarianohdake): sisältää silymariinia. Erityisesti silymariini varmistaa, että tietyt toksiinit eivät kulkeudu maksasoluihin tai vahingoita maksasolukalvoja. Se stimuloi myös maksasolujen muodostumista, vähentää tulehdusreaktioita ja sillä on antioksidanttinen vaikutus.
Cynara scolymus (latva-artisokka): antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että Cynara scolymus suojaa maksaa. Se stimuloi yleistä maksan toimintaa, tukee maksan puhdistusta ja sillä on detoksifioiva vaikutus. Cynara scolymus toimii ennaltaehkäisevästi maksan suojaamiseksi.
Silybum marianum (maarianohdake): suojaa maksaa ja munuaisia ja sillä on antioksidanttinen vaikutus.
Solidago virgaurea (kultapiisku): pääasiassa virtsahappoa poistava ja verta puhdistava vaikutus stimuloimalla munuaisten toimintaa ja poistamalla kuona-aineita.
Spirulina extract (siniviherleväuute): detoksifioivia ominaisuuksia ja suojaa tiettyjen kemiallisten aineiden myrkyllisiltä pitoisuuksilta.
Taraxacum officinale (voikukka): monivaikutteinen yrtti, joka tyhjentää maksaa ja edistää sen toimintaa.
Taurine (tauriini): auttaa suojaamaan maksasoluja vapailta radikaaleilta ja toksiineilta. Se tukee myös maksan detoksifikaatiota .
Urtica dioica (nokkonen): Urtica dioicalla on seuraavat ominaisuudet: immunostimuloiva, anti-inflammatorinen, antioksidanttinen ja anti-allergeeninen. Urtica Dioican on osoitettu suojaavan maksaa, koska se edistää maksan yleistä toimintaa.


Käyttöohje:

Cavalor Hepato Liq -kuuria suositellaan maksan ja munuaisten puhdistamiseen vähintään kerran vuodessa (karvanvaihdon aikana tai kilpailukauden jälkeen).
Annostus: 5ml 2 kertaa päivässä 25 päivän ajan rehun sekaan tai suoraan suuhun annosteltuna.
Vakavien maksaongelmien yhteydessä on suositeltavaa antaa 10ml 2 kertaa päivässä.
Enintään 20ml päivässä.
Jos hevosella on toistuvia/kroonisia ongelmia (maksassa tai muualla), ota aina yhteyttä eläinlääkäriisi!

Nestemäisille lisäravinteille on normaalia, että jotkut ainesosat asettuvat ja muodostavat kerroksen pohjalle. Tästä syystä on suositeltavaa ravistaa pulloa hyvin ennen jokaista käyttöä homogeenisen ja tasaisen annoksen varmistamiseksi.