• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Hoof Aid Special 5kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Hoof Aid Special on ravintolisä, joka kehitetty parantamaan kavioiden laatua. Joillakin hevosilla on erittäin huonot kaviot ja nämä hevoset tarvitsevat paljon enemmän kuin vain biotiinivitamiinilisän. Näille hevosille Cavalor on kehittänyt erityisen korkealaatuisen seoksen, joka palauttaa kavioiden laadun. Cavalor Hoof Aid Specialia käyttävät useat ammattilaiset ja spesialistit taistelussa hauraita ja repeytyneitä kavioita, irtoseinäisyyttä, huonoa kavionkasvua ja huonoa kavionlaatua vastaan.


Koostumus

Cavalor Hoof Aid Special sisältää biotiinia ja MSM:ää. MSM on biologinen rikin lähde. Rikki on välttämätön ainesosa keratiinille, kavionseinämän tärkeälle rakennusaineelle. Cavalor Hoof Aid Special sisältää myös A-, D3-, B2-, B3- ja C- vitamiineja, koliinia, kalsiumia ja fosforia, kelatoitua kuparia ja sinkkiä. Lisäksi Cavalor Hoof Aid Special sisältää aminohappoja, jotka ovat tärkeitä kavion kasvulle ja laadulle. Cavalor Hoof Aid Special on erityisesti kehitetty sisältämään niitä aineita, jotka edesauttavat ravintoaineiden imeytymistä sekä sidekudosten kestävyyttä ja joustavuutta.


Annostus

Cavalor Hoof Aid Specialia annetaan täydennysrehuna 50-150g/pv. Jatka käyttöä vähintään 1,5 kk ajan.


Mitä lisäetua on MSM:stä Cavalor Hoof Aid Specialissa?

Kavionseinämä sisältää verrattain suuria määriä keratiinia. Rikki on keskeinen keratiinin ainesosa. MSM on hyvä rikin lähde.


Miksi Cavalor Hoof Aid sisältää enemmän biotiinia kuin Cavalor Hoof Aid Special?

Päivittäinen biotiinin määrä on sama molemmissa tuotteissa. Cavalor Hoof Aid:ia annostus on 30g/pv (koska biotiinipitoisuus on paljon korkeampi) ja Cavalor Hoof Ai Specialin n. 135g/pv.


Kuinka kauan kestää ennenkuin huomaan vaikutuksen?

Kavioiden kasvu on hidas prosessi. Tästä johtuen tulokset näkyvät noin 6 viikon jälkeen. On erittäin suositeltavaa käyttää Cavalor Hoof Aid Specialia 3-6 kk ajan. Vaikeissa tapauksissa jatkuva käyttö voi olla tarpeellista.