• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Muscle Cooler 1L

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor® Muscle Cooler on viilentävä geeli, joka edesauttaa jänteiden ja lihasten palautumista. Tuotteen vaikuttavat aineosat tukevat sekä hevosen että ratsastajan palautumista ehkäisemällä lihaskipuja ja jäykkyyttä.

Luonnollista tehokkuutta


Cavalor® Muscle Cooler on suunniteltu tukemaan optimaalisesti palautumisvaihetta useiden eteeristen öljyjen yhdistelmällä, joilla kullakin on oma erityinen käyttötarkoituksensa. Näiden eteeristen öljyjen yhteisvaikutus luo synergisen jäähdytysvaikutuksen, rentouttaa lihaksia ja estää kipua. Optimaalinen viilennys yhdistettynä Cavalor® Muscle Cooler'iin nopeuttaa palautumista ja ennaltaehkäisee loukkaantumista.


Kuvaus
Sinistä läpinäkyvää geeliä


Käyttöohje
Cavalor® Muscle Cooler'ia voidaan käyttää jalkojen, mutta myös selässä olevien lihasten ja jänteiden hoitoon. Hiero ihoon ohut kerros Cavalor® Muscle Cooler'ia liikunnan jälkeen. Pinteleitä voi käyttää turvallisesti yhdessä Cavalor® Muscle Coolerin kanssa.


Cavalor® Muscle Cooler ei ole vain hevosille - ratsastajan lihakset ja jänteet tarvitsevat yhtä paljon hoitoa treenin jälkeen. Hiero kipeytyneelle alueelle ohut kerros Cavalor® Muscle Cooler'ia treenin jälkeen, jotta vältät lihasten jäykkyyden seuraavana päivänä.


Varoitus: Älä käytä Cavalor® Muscle Cooler'ia tulehtuneella tai vaurioituneella iholla. Vain ulkoiseen käyttöön.