• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Muscle Motion 1kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Muscle Motion antaa ravitsemuksellista tukea hyvän lihastoiminnan ylläpitoon.
Rankan harjoittelun ja kilpailemisen aikana syntyy sivutuotteita, kuten maitohappoa ja vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa lihassoluja. Cavalor Muscle Motion vähentää näiden sivutuotteiden vaikutusta estäen lihasten asidoosia (happamoitumista) ja siten pitää hevoset notkeampina. Cavalor Muscle Motion sisältää E-vitamiinia ja seleeniä sekä vahvan sekoituksen antioksidantteja, jotka tukevat magnesiumin ja MSM:n toimintaa sekä imeytymistä. Se ei siis pelkästään tue lihassoluja rasituksen aikana vaan myös suojaa niitä.


Cavalor® Muscle Motion sisältää myös C-vitamiinia, beetakaroteenia ja bioflavonoideja, jotka suojaavat soluja vapaita radikaaleja vastaan. Yhdistämällä erilaisia ​​antioksidantteja Cavalor® Muscle Motion ei ole ainoastaan tehokkaampi, vaan niiden ansiosta seleenin määrää voidaan rajoittaa. Liian korkeat seleenitasot voivat kuitenkin olla myrkyllisiä. Lisäksi antioksidanteilla on erilaisia ​​vaikutustapoja, jotka suojaavat lihaksia sekä solunsisäisesti että solunulkoisesti.


Cavalor® Muscle Motion sisältää betaiinia, dimetyyliglysiinin esiastetta, joka ensisijaisesti varmistaa hapenkuljetuksen tehokkaasti lihaksiin, jolloin laktaattia syntyy ja varastoituu vähemmän.

Sinkki, kelatoituneessa muodossa lisättynä, nopeuttaa laktaattien hajoamista, kun taas natriumbikarbonaatti puskurina myötävaikuttaa myös tehokkaaseen lihaksen palautumiseen neutraloiden laktaattia ja palauttaen happo-emäs tasapainon.

Mineraalit, kuten rikki (S), magnesium (Mg) ja mangaani (Mn) vähentävät lihasjännitystä ja parantavat lihasten joustavuutta ja kestävyyttä. Ne on lisätty sellaisessa muodossa, että hevosen elimistön on helppo hyödyntää ne. Esimerkkinä tästä metyylisulfonyylimetaani (MSM). Vaikka MSM tunnetaan pääasiassa nivelille kohdistuvista hyödyllisistä vaikutuksistaan, se myös myötävaikuttaa lihaksen moitteettomaan toimintaan. MSM rentouttaa lihaksia, toimii antioksidanttina ja stimuloi verenkiertoa. Tällä tavoin MSM tukee kuona-aineiden hajoamista ja niiden poistumista kehosta.

Yhdistelmä B-vitamiineja, B1, B2 ja B12, parantaa hiilihydraattiaineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja hapenkuljetusta lihaksistoon.


Käyttöohje: 30g/pvä (1mt = 15g)

Maksimiannos: 120g/pvä