• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor OilMega 2L

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor OilMega luonnollisen hyvinvoinnin tueksi.


Cavalor OilMegan ansiosta hevonen voi hyvin sisältä ja näyttää hyvältä ulospäin. Tuotteessa olevat omega 3 - 6 - 9 -rasvahapot yhdessä luonnollisen antibiootin kanssa takaavat terveellisen suolistoflooran ja lisätukea immuunijärjestelmälle. Tämä johtaa hyvään ruoansulatukseen ja kiiltävään turkkiin. Lisäksi runsasrasvainen ruokavalio voi myös parantaa urheilusuoritusta. Energian antaminen rasvan muodossa hiilihydraattien sijaan auttaa hevosen lihaksia muuntamaan energiaa tuottamatta suuria määriä laktaattia. Hevosille, jotka työskentelevät pitkiä aikoja, tai "hyperaktiivisille" hevosille, rasvan muodossa annetulla energialla voi olla myönteinen vaikutus energiansaantiin työskentelyn aikana sekä hevosen käyttäytymiseen. Tämä johtuu siitä, että rasvalla on suuri energiatiheys, mikä tarkoittaa, että hevoset eivät "kuumene" yhtä paljon.


Tuotteen ominaisuudet ja vaikuttavat ainesosat

Hevosten ruokinnassa öljyt, kuten maissiöljy tai pellavaöljy, ovat erittäin suosittu tapa saada kiiltävä turkki tai enemmän energiaa. Cavalor OilMega ei ole mikä tahansa öljy; se on yhdistelmä erilaisia kasviöljyjä, mukaan lukien neitsyt pellavaöljy ja soijaöljy, jotta saadaan omega-3:n ja 6:n optimaalinen suhde.

Omega-3 ja 6 ovat välttämättömiä rasvahappoja. Tämä tarkoittaa, että keho tarvitsee näitä aineita, mutta ei voi valmistaa niitä itse, joten hevosen on saatava ne ravinnosta. Välttämättömiä rasvahappoja löytyy kasviöljyistä, pähkinöistä ja viljoista. Omega-6-rasvahappoja on pääasiassa soijaöljyssä, jyvissä ja siemenissä, kun taas tuoreessa ruohossa, pellavansiemenissä, oliiviöljyssä ja rypsiöljyssä on runsaasti omega-3-rasvahappoja. Suurin osa hevosista saa nykyään riittävästi omega-6:ta rehustaan, koska myslissä ja kuivissa elintarvikkeissa jalostetut jyvät sisältävät runsaasti tätä rasvahappoa. Kun hevoset ovat enimmäkseen tallissa, niillä on usein pienempi omega-3-rasvahappojen saanti, koska laitumella on vähemmän aikaa tai tämä on käytännössä mahdotonta (talvikausi!). On tärkeää, että omega-3: n ja omega-6: n suhde pysyy tasapainossa. Jos omega-3:n ja omega-6:n suhde on hyvä, hevonen tuottaa automaattisesti riittävästi omega-9:ää. Oikealla omega-3- ja 6-rasvahappojen suhteella on paitsi positiivinen vaikutus immuunijärjestelmään myös hevosen yleiseen terveyteen. Näiden rasvahappojen epätasapaino voidaan yhdistää tulehdukseen, huonoon karvaan, heikentyneeseen vastustuskykyyn ja vähentyneeseen hedelmällisyyteen.

Öljyyn tulee lisätä E-vitamiinia. E-vitamiini estää rasvahappojen hapettumista, jotta ne voivat hoitaa tehtäviään pidempään. Mitä enemmän hevosen ruokinta sisältää rasvaa, sitä enemmän hevonen tarvitsee E-vitamiinia. Cavalor OilMegaan on lisätty E-vitamiini valmiiksi.

Cavalor OilMega sisältää myös luonnollista antibioottia. Tämä on tasapainoinen ja patentoitu sekoitus spesifisiä rasvahappoja (trooppisten kasvien keskipitkäketjuiset rasvahapot (C6-C12)), joilla on positiivinen vaikutus suolistoflooraan. Ne tukevat terveyttä ja niillä on ikääntymistä estävä vaikutus soluihin, mikä lisää hevosen immuniteettia ja edesauttaa hevosta suojautumaan tartunnoilta. Tuloksena on kiiltävä, terve hevonen.


Käyttöohje

Cavalor OilMega lisätään ruokintaan vähitellen. Jos suuria määriä öljyä annetaan liian nopeasti, hevoset voivat kokea turvotusta, liiallista kaasuntuotantoa, ruokahaluttomuutta ja lanta voi muuttua löysäksi.

Annostelu per päivä:

Päivä 1 20 ml

Päivä 2 40 ml

Päivä 3 60 ml

Päivä 4 80 ml

Päivä 5 100 ml

Päivä 6 -> 100 ml

Maksimi annos / pvä 500 ml.