• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Peak Performance 500ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor® Peak Performance parantaa urheiluhevosten liikkuvuutta ja suorituskykyä stimuloimalla verenkiertoa ja tehostamalla imukudoksen toimintaa.


Cavalor® Peak Performance on tasapainoinen sekoitus eteerisiä öljyjä ja yrttiuutteita, jotka parantavat hevosen valppautta ja suorituskykyä. Sen luonnolliset ainesosat edistävät tehokasta hapenkuljetusta verenkierron läpi ja varmistavat, että imukudos eliminoi nopeasti toksiinit. Tuloksena on enemmän energiaa sekä nopeampi palautuminen. Keskittyminen imukudosjärjestelmään tekee Cavalor® Peak Performance’sta innovatiivisen tavan parantaa hevosesi yleiskuntoa ja kestävyyttä sekä taistella väsymystä vastaan. Se auttaa hevostasi pysymään terveenä, sillä imukudos on tärkeä osa immuunijärjestelmää. Ihanteellinen ravintolisä vaativalla tasolla suorittaville hevosille.


Tehokas, luonnollinen sekoitus eteerisiä öljyjä ja yrttiuutteita

Cavalor® Peak Performance on sekoitus valikoituja luonnollisia ainesosia, jotka yhdessä toimivat vieläkin tehokkaammin, mikä johtaa kokonaisvaltaiseen aineenvaihduntatasapainon paranemiseen, jotta hevonen voi suorittaa optimaalisesti.


Peak Performance: Uusi lähestymistapa suorituskyvyn ja kunnon parantamiseen
Perinteinen apu hevosille, jotka kärsivät energian puutteesta ja heikosta suorituskyvystä, on ollut ruokavalio, joka sisältää runsaasti rautaa ja B-vitamiineja. Nämä lisäävät energiaa parantamalla punasolujen tuotantoa ja hapen kuljetusta. Cavalor® Peak Performance tekee enemmän; se tukee verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jotta hevosella riittää energiaa pidempään.


Kuten ihmisilläkin, hevosen verenkiertoprosessi koostuu kahdesta hyvin läheisesti toisiinsa liittyvästä järjestelmästä: sydän- ja verisuonijärjestelmästä sekä lymfaattisesta järjestelmästä. Nämä kaksi järjestelmää muodostavat kattavan verkoston, jossa sydän- ja verisuonijärjestelmä toimittaa happea ja lymfaattinen järjestelmä poistaa kuona-aineet ja tukee kehon luonnollista vastustuskykyä.


Parantaa verenkiertoa edesauttamaan huippusuorituksia
Mustaherukka (Ribes nigrum) -uute ja eteerinen amaranttiöljy stimuloivat verenkiertoa, kun taas eukalyptus (Eucalyptus globulus) avaa hengitysteitä helpottamaan hapen saantia. Yhdessä ne auttavat viivästyttämään lihasten happamoitumista, jotta suorituskyky, valppaus ja kestävyys paranisivat.


Vauhtia lymfaattiseen järjestelmään
Monet meistä ovat kuulleet lymfaattisesta järjestelmästä, mutta kaikki eivät tiedä sen tärkeydestä. Tämä laaja verkosto on avainasemassa paranemisprosesseissa, solujen uudistumisessa ja toksiinien poistamisessa. Huippukunnossa oleva lymfaattinen järjestelmä varmistaa paremman palautumisen ja kestävyyden urheiluhevosilla.

Vaikka verenkiertoa ohjaa sydän, imunesteiden kiertoa ohjataan liikkeellä (lihakset ja kavio mekanismi). Jalkojen turvotus harjoituksen jälkeisenä päivänä voi olla merkki siitä, että hevosellasi on huonosti toimiva lymfaattinen järjestelmä. Huonosti toimivalla imunestejärjestelmällä voi kuitenkin olla myös vähemmän näkyviä seurauksia, kuten hitaampi palautuminen rasituksen jälkeen, heikentynyt vastustuskyky, lihasjäykkyys, jännevammat jne. Lyhyesti sanottuna terve lymfaattinen järjestelmä on välttämätön hyvän terveyden ja hyvän suorituskyvyn kannalta.

Cavalor® Peak Performance sisältää kierumataraa (Gallium aparine), jonka tiedetään tuovan hyötyä imunestejärjestelmään, sekä niittyjuolaa (Elymus repens), nokkosta (Urtica dioica) ja voikukkaa (Taraxacum officinale) niiden puhdistavien vaikutustensa vuoksi. Tämä sekoitus auttaa avaamaan huokoset ja edesauttaa hikoilua. Sopii erityisesti hevosille, jotka eivät normaalisti hikoile rasituksen aikana.


KÄYTTÖOHJE
Cavalor® Peak Performance on tarkoitettu urheiluhevosille antamaan lisäterävyyttä ennen tärkeää kilpailua ja edesauttamaan huippusuorituksiin kilpailukauden loppuun saakka. Cavalor® Peak Performance antaa hevosille lisäenergiaa, pitää ne notkeampina sekä auttaa jaksamaan pidempään.


ANNOSTUS
Ponit: 10ml / pvä
Urheiluhevoset 20ml / pvä
Maksimiannos 40ml / pvä
Jos hevosesi on hyvässä kunnossa ja haluat varmistaa huippusuorituskyvyn, tuotteen käytön tulokset on
huomattavissa 7 päivän käytön jälkeen.
Jos hevosesi kuntoa tulee kohottaa, suosittelemme vähintään 3 viikon käyttöä.
Ravista hyvin ennen käyttöä!