• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Resist + VitC 2kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cavalor Resist + Vit C tukee hevosen luonnollista vastustuskykyä ja immuunijärjestelmää, mikä tekee hevosestasi vähemmänalttiin infektioille ja tarjoaa suojan taudinaiheuttajilta. Erityisesti hevoset, jotka matkustavat paljon ja joutuvat kosketuksiin muidenhevosten kanssa, tarvitsevat ylimääräistä tukea pitääkseen luonnollisen vastustuskykynsä vahvana. Nuorilla ja iäkkäimmillähevosilla on usein heikompi immuunijärjestelmä, samoin kuin urheiluhevosilla rankan kilpailukauden jälkeen. Cavalor Resist + VitCsisältää tehokkaan seoksen antioksidantteja ja yrttejä suojaamaan kehoa ja parantamaan immuunijärjestelmän toimintaa, mikäauttaa ylläpitämään kehon luonnollista vastustuskykyä.


Tuotteen ominaisuudet ja vaikuttavat ainesosat
Immuunijärjestelmä on monimutkainen prosessi, jota koetellaan jatkuvasti. Kateenkorva, suolisto, imusolmukkeet, valkosolut, luuydin, vasta-aineet, limakalvot, iho, perna ja maksa auttavat suojaamaan kehoa taudinaiheuttajilta. Cavalor Resist + Vit C sisältää seuraavia yrttejä ja antioksidantteja, jotka tukevat kehon immuunijärjestelmää monin eri tavoin ja parantavat kehon luonnollista vastustuskykyä.


Antioksidanttiseos (C-vitamiini, E-vitamiini, beetakaroteeni ja bioflavonoidit) auttavat vahvistamaan kehon luonnollista vastustuskykyä. Useiden antioksidanttien yhdistelmä on tehokkaampi kuin suuri annos yhtä antioksidanttia, koska kukin toimii eri tavalla. E-vitamiini suojaa soluja solujenvälisellä tasolla, kun taas C-vitamiini toimii solunsisäisesti. Normaaleissa olosuhteissa hevosen keho voi tuottaa kaiken tarvitsemansa C-vitamiinin. Kuitenkin stressaavat tilanteet, tulehdukselliset reaktiot tai virusinfektiot lisäävät C-vitamiinin tarvetta enemmän kuin keho voi tuottaa. Urheiluhevosilla on myös korkeampi C-vitamiinin tarve.


Yrttiuutteet nokkonen (stinging nettle leaf powder), voikukka (dandelion) ja koivunlehdet (birch leaves) vahvistavat kehon luonnollista vastustuskykyä ja tukevat immuunijärjestelmää.


Eteeriset öljyt teepuu, sitruuna, eukalyptus ja sitruunaruoho vahvistavat immuunijärjestelmää tukemalla hengitystä, verenkiertoa ja imukudosta. Niiden rentouttava vaikutus lievittää stressiä, jolloin kehon luonnollinen vastustuskyky ei joudu niin kovalle rasitukselle. Eteeriset öljyt tarjoavat myös laajan suojan ulkoisia organismeja vastaan.


Mineraalien (Fe, Cu, Zn, Mn, Mg) koostumuksella on erityinen vaikutus veren valkosolujen entsyymeihin bakteerien ja virusten torjunnassa.


Prebiootit sisältävät nukleotidi-DNA:ta ja RNA:ta tukemaan solujen jakaantumista tärkeissä elimissä. Lisääntynyt solujen jakaantuminen varmistaa vahvemman luonnollisen vastustuskyvyn sekä edistää tasapainoista suolistoflooraa, mikä on olennainen osa immuunijärjestelmää.


Spirulina auttaa torjumaan viruksia ja sieni-infektioita. Spirulina sisältää runsaasti vitamiineja, välttämättömiä aminohappoja, omega-3-rasvahappoja, välttämättömiä rasvahappoja sekä lukuisia mineraaleja ja proteiineja, jotka kaikki tukevat immuunijärjestelmää.


Heraproteiini-isolaatti: Glutationin esiaste, jolla on voimakas antioksidanttivaikutus ja joka tukee lymfosyyttejä ja niiden
optimaalista toimintaa. Glutationi on tärkeä DNA:n, proteiinin ja prostaglandiinien synteesissä, aminohappojen kuljettamisessa sekä toksiinien ja karsinogeenien eliminoinnissa.


Kuningatar hyytelö (royal gelly) sisältää runsaasti proteiineja, vitamiineja (erityisesti B-vitamiineja) ja glyseroleja optimaalisen vireyden ylläpitämiseksi.


Käyttöohje

Hevoset: 45 g / pvä
Ponit ja varsat: 30 g / pvä
Maximiannos: 100 g
Annostele vähintään 20 päivää peräkkäin optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi, vaikka hevosesi paranisi ennen sitä. On suositeltavaa, että Cavalor Resist + Vit C aloitetaan vähintään 10 päivää ennen matkaa.