• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor SoZen 1,5kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Monet hevoset alisuorittavat kilpailuissa, koska ovat stressaantuneita eivätkä pysty keskittymään suoritukseen. Stressi, hermostuneisuus ja keskittymiskyvyn puute ovat monimutkaisia ongelmia. Cavalor on monien tutkimusten jälkeen kehittänyt Cavalor Sozenin - ensimmäinen lisäravinne joka vaikuttaa hevosen adrenaliini - kortisoli tasapainoon. Stressi johtuu pitkäaikaisesta jännittämisestä. Stressi aiheuttaa hormoniepätasapainon tuottamalla liikaa adrenaliinia ja liian vähän kortisolia - mitä häiriintyneempi adrenaliini-kortisoli tasapaino on, sitä enemmän hevonen jännittää.

Cavalor Sozen on seuraavista luonnontuotteista koostuva yrttiseos: Avena Sativa (kaura), Betula (koivu), Glycyrrhiza glabra (lakritsikasvi), Passiflora (passiot), Allium sativa (valkosipuli).

Kun ensimmäisen kerran käytät Cavalor SoZen'ia, täytyy antaa 10 pvän käynnistysannos 30g/pvä (4 mittaa). Tämä on tarpeen adrenaliini - kortisolitasapainon saavuttamiseksi. HUOM! joskus 4-5 päivän jälkeen hevonen saattaa olla jopa hieman enemmän jännittynyt, mutta tämä johtuu siitä, ettäCavalor SoZen alkaa vaikuttamaan tasapainoon. Aloitusannostuksen jälkeen voi pitää taukoa ja antaa Cavalor SoZen'ia 3 päivää ennen stressaavaa tilannetta sekä sen ajan (esim. kilpailut) 15g:n päiväannostuksella.

Annostus: Aloitus: 10 päivää 30 g/pv (4 mittaa)

Ylläpito: 15 g/pv (2 mittaa)

Ennen kilpailua: aloita 3 päivää ennen kilpailua ja annostele tarpeen mukaan.