• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Cavalor Venus 2L

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

alor Venus on tammojen hormonitoimintaa tukeva yrttiuute. Tuote edesauttaa tamman normaalia hormonikiertoa estämättä sitä ja lievittää epäsäännöllisen ovulaation aiheuttamia vaikutuksia.Hormonaaliset vaihtelut kiimakierron aikana saavat tamman usein tuntemaan olonsa epämukavaksi, jolloin siitä tulee hermostunut ja ärtynyt. Ärtyneisyyden lisäksi myös fyysiset oireet kuten jäykkyys ovat yleisiä kiiman aikana. Cavalor® Venus tekee kiimakierrosta säännöllisemmän. Mitä rauhallisempi ja säännöllisempi kierto on, sitä helpompi tamman on olla. Cavalor® Venus koostuu useista luonnollisista aktiivisista aineosista, jotka tukevat aineenvaihduntaa ja ehkäisevät negatiivistä käyttäytymistä kierron aikana sekä edesauttavat kaiken kaikkiaan niin mielen kuin kehon rentoutumista.


Luonnollisesti tehokas: yrttiuutteet takaa tuloksen.Yrttien vaikutus määräytyy aktiivisten ainesosien pitoisuuksien perusteella. Varmistaakseen sen, että jokaisella tuotantoerällä on sama vaikutus, Cavalor® luottaa uutteisiin. Toisin kuin kuivatuilla yrteillä uutteilla on aina sama vaikuttavan aineen pitoisuus.


Vitex agnus castus (siveydenpuu): sillä on sääntelevä vaikutus useisiin hormonaalisiin järjestelmiin. Tällä marjalla on harmonisoiva vaikutus tamman hormonitasapainoon, jolloin kierrosta tulee normaalimpi, säännöllisempi ja tasapainoisempi. Tällä kasvilla on myös positiivinen vaikutus tammojen hedelmällisyyteen. Sillä on myös liiallisen testosteronin aiheuttaman orien käyttäytymistä hillitsevä vaikutus. Kutsumanimi "munkin pippuri" juontaa juurensa keskiajalle, jolloin munkit käyttivät sitä luostareissa.

Origanum majorana (maustemeirami): tukahduttaa testosteronin muodostumisen sekä mielialan vaihtelut kiiman aikana, joten edistää tamman ratsastettavuutta.

Taraxacum officinale (voikukka): auttaa maksaa poistamaan kuona-aineita.

Humulus lupulus (humala): rentouttava vaikutus keskushermostoon.

Achillea millefolium (siankärsämö): lievittää kiimakierron aiheuttamia kipuja.

Magnesiumbisglysinaatti: orgaaninen, hyvin imeytyvä magnesiumin muoto. Vaikuttaa rauhoittavasti ja auttaa lihaksia rentoutumaan.

B6-vitamiini: vaikuttaa positiivisesti aineenvaihduntaan ja edistää aktiivisten aineosien imeytymistä.


Käyttöohje: Sekoita 2 x 5 ml (ponit) tai 2 x 10 ml (hevoset) rehun sekaan päivittäin tai ruiskulla suoraan suuhun. Maksimiannos 100 ml / pvä.

Ravista hyvin ennen annostelua!

VINKKI: Joillekin hevosille suositellaan aloitusannosta 40 ml/pvä ensimmäiset 4-5 päivää, minkä jälkeen annosta voidaan pienentää asteittain. Keskimäärin kestää noin 3 viikkoa, ennen kuin vaikutus on selvästi nhuomattavissa. Toisinaan tamman käyttäytyminen pahenee muutaman päivän kuluttua aloituksesta. Jotta kiimakierto tasaantuisi mahdollisimman säännöliseksi, suositellaan pitkäaikaista päivittäistä käyttöä.

VINKKI: Kokemus on myös osoittanut, että Cavalor® Venusta voidaan käyttää myös oreilla ja ruunilla.