• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Chia de Gracia Collagen+ 900g

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Chia de Gracian Collagen+ sisältää Petagile® -kollageenia, ruusunmarjaa, msm:ää, hyaluronihappoa sekä hyppysellisen rakkautta.


Kollageeni on tärkeä nivelruston rakenneosa, jonka tehtävänä on ylläpitää ruston joustavaa rakennetta. 30 % kehon proteiineista koostuu kollageenista ja siksi se on erityisen hyödyllinen pehmytkudosten korjausprosesseissa. Sisäisesti käytettynä kollageenipeptidit stimuloivat kehon omaa luontaista kollageenin tuotantoa mm. rustoissa ja jänteissä.


CdG Collagen+ sisältää bioaktiivista kollageeniproteiinia PETAGILE®-kollageenia, jonka teho on todettu hevosilla *kliinisissä tutkimuksissa. Tutkimuksissa on havaittu, että suun kautta nautittu PETAGILE®-kollageeni hakeutuu nivelrustoon ja tukee rustokudoksen uusiutumista.

Kollageenin lisäksi tuotteeseen on lisätty runsaasti C-vitamiinia sisältävää ruusunmarjaa, sillä C-vitamiinia tarvitaan rustossa kollageenin muodostumiseen. CdG Collagen+ sisältää myös msm:ää ja hyaluroinihappoa.

CdG Collagen+ sopii tukemaan nivelten luonnollista hyvinvointia ja liikkuvuutta paljon liikkuvilla hevosilla ja iäkkäillä hevosilla.


Annostus:

hevonen 500 kg: 35 g pvä (ylläpito).

Akuuteissa tapauksissa annostus voidaan tuplata ensimmäisten 2-4 viikon ajaksi.

1 rkl = 6 g, 1 dl = 40 g.

35 g annostuksella pakkaus kestää n. 26 vrk

Parhaan vaikutuksen saamiseksi, suositellaan syötettävän vähintään 12 viikkoa.


Ei sisällä FEI:n kontrolloimia tai kiellettyjä ainesosia. Petagile on EU:n hyväksymä rehuaine 852/2004, 853/2004, 999/2001.

Koostumus: Petagile kollageenipeptidit, msm 99,9%, ruusunmarja, hyaluronihappo, josta 91 % hyaluronia 910 000 mg/ kg.

900 g sisältää kollageenia 690 g.