• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Chia de Gracia Cush Control 2,2kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Cush Control on täysin luonnollinen yrttisekoitus, joka tarjoaa ainesosia hevosen elimistön normaalin aineenvaihdunnan tukemiseen.

Erityisesti vanhenevilla hevosilla on usein ongelmia normaalin aineenvaihdunnan ylläpidossa ja siksi tuotetta suositellaan hevosille, joilla on on aineenvaihdunnallisia ongelmia sekä täydennysrehuksi niille, joille eläinlääkäri on määrännyt lääkehoidon.


Sisältää: munkinpippuria, maarianohdakkeen siemeniä, rohtovuohenhernettä, gingkoa, mustikanlehtiä, oluthiivaa, artisokkaa, kultapiiskua, viinirypäleen siemeniä sekä hyppysellinen rakkautta .


Munkinpippuri ylläpitää elimistön normaalia hormonieritystä, joka liittyy mm. karvan liikakasvuun, väsyneisyyteen ja apaattisuuteen. Maarianohdakkeen siemen ylläpitää erityselinten, erityisesti maksan normaalia toimintaa. Samalla se toimii jopa E-vitamiinia tehokkaampana antioksidanttina. Kultapiisku ylläpitää virtsaneritystä ja tukee virtsateiden normaalia toimintaa, jotka aineenvaihdunnan häiriötiloista kärsivillä hevosilla on normaalia suuremman rasituksen alla. Diureettiset kasvit auttavat lisääntyneellä virtsanerityksellä huuhtelemaan ja puhdistamaan virtsateitä. Artisokan sisältämät ainesosat valmistavat ruuansulatusjärjestelmän aktivoitumista ruuan sulattamiseen ja ylläpitävät normaalia ruuansulatusta.
Oluthiiva sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, joilla on tärkeä tehtävä aineenvaihdunnan toiminnoille. Mustikanlehdet tukevat normaalia verensokerin ja insuliinin säätelyä. Viinirypäleen siemenet ovat täynnä fenoleita, C-vitamiinia ja betakaroteenia sekä muita tärkeitä yhdisteitä, joiden antioksidanttisuus suojaa kehoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Gingkon ainesosat ylläpitävät normaalia verenkiertoa, erityisesti aivojen ja silmien verenkiertoa.


Annostus:
hevonen 500 kg:

1 -2 dl/pvä.

1 dl = 30 g.

Seloitetaan muun ruuan joukkoon. Tuotetta käytetään lääkehoidon ravitsemuksellisena tukena tai eläinlääkärin ohjeen mukaan.