• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Chia de Gracia Kurkuma 500g

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kurkuma on luonnon oma kortisoni.

Kurkuman hyödyt perustuvat valtaosin sen sisältämään kurkumiiniin, joka ylläpitää mm. nivelten ja luuston sekä koko elimistön yleistä hyvinvointia. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia sekä anti-inflammatorisia vaikutuksia.


Kurkuman yksi tehokkaimmista vaikutusalueista on tuki- ja liikuntaelimistön sekä nivelten normaalin
hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitäminen. Kurkuma sisältää kurkumiinia, jonka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu hillitsevän elimistön tulehdustilaa. Kurkumassa on myös ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään elimistön omaa puolustusjärjestelmää.

Kurkuma on antibakteerinen ja vahva antioksidantti. Yksi merkittävistä käyttökohteista nivelten toimintakyvyn tukemisen lisäksi on vatsan hyvinvointi ja normaali ruuansulatus. Kurkuman sisältämän kurkumiinin on todettu vähentävän kaasun muodostumista suolistossa, ylläpitävän suoliston normaalia hyvinvointia sekä tasaavan suoliston ja elimistön pH-arvoa neutraaliksi. Kurkuman on myös todettu torjuvan närästystä.

Kurkuma toimii synergisesti inkiväärin ja lakritsijuuren kanssa. Sopii hyvin myös nivelten hyvinvoinnin tukemiseen yhdessä
sarviapilan siemenen kanssa, erityisesti SI-nivelten huoltoon.

Kurkuman sekaan suositellaan lisättäväksi hieman rasvaa (esim. chia, hamppu tms. hyvää öljyä sisältävä raaka-aine) sekä hitunen mustapippuria, sillä tutkimusten mukaan mustapippurin sisältämä piperiini moninkertaistaa kurkuman vaikuttavan ainesosan, kurkumiinin imeytymiseen. Myös omenan kuoresta löytyvä kversetiini parantaa kurkuman vaikutusta elimistössä.

Annostus:

Hevonen 500 kg 1 rkl- 3 rkl / pvä.

Koirat 1-2 tl / pvä.

1 rkl = 8 g.

Ei suositella tiineille.

HUOM: Koivun ja lepän siitepölylle allergiset voivat olla ristiallergisia kurkumalle ja saada siitä oireita.