• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Chia De Gracia Not So Sweet Itch 1,2kg

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Kutiseeko? Vaivaako hinkutus ja hankaus?


Not So Sweet Itch on 100% luonnollinen täsmätuote ihon hyvinvoinnin tukemiseen. Sopii tyynnyttämään ja elvyttämään kutisevaa ja kuivaa ihoa sekä ärtyneen ihon rauhoittamiseen. Sisältää ihoa uudistavia ainesosia sekä runsaasti omega-rasvahappoja.


Tuote sisältää hamppua, oluthiivaa, tyrniä, kehäkukkaa, kamomillaa, nokkosta, auringonhattua sekä hyppysellisen rakkautta .

Not So Sweet Itch sisältää hampunsiemeniä, joista saa runsaasti iholle tärkeitä omega-rasvahappoja. Korkean rasvahappopitoisuuden on todettu mm. hillitsevän tulehduksia sekä öljyävän ihoa sisältäpäin. Hampunsiemenet sisältävät myös E-vitamiinia, jolla on ihon hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Oluthiiva sisältää reilusti B-vitamiineja (1, 2, 3, 5, 6 ) sekä hivenaineita, erityisesti kromia. B-ryhmän vitamiinit ovat oleellisen tärkeitä mm. ihon hyvinvoinnille ja uudistumiselle. Oluthiivan sisältämillä ravinteilla on myös immuniteettia ylläpitävä vaikutus. Oluthiiva sisältää DNA ja RNA kemikaaleja, jotka edesauttavat solujen, myös ihon uusiutumisprosessia. Tyrni sisältää runsaasti ihoystävällisiä öljyjä. Kehäkukka ja kamomilla rauhoittavat kutisevaa ihoa. Kehäkukan sisältämät karotenoidit edistävät normaalia ihon pintakudoksen uusiutumista ja kehäkukka on myös antibakteerinen kasvi. Kamomilla rauhoittaa herkkää, ärtynyttä, kuumottavaa ja yliherkkää ihoa. Auringonhatullaon monia ihon hyvinvointia tukevia vaikutuksia. Nokkosen sisältämät ravinteet ylläpitävät ihon ja limakalvojen uusiutumista.


Not So Sweet Itch on tarkoitettu hevosen ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä kesäisten ihoärsytysten hoitoon.


Annostus:

Hevonen 500 kg: 0,5 dl - 1,5 dl.

1 dl n. 30 g.

Kilpailtaessa suositellaan 4 vrk varoaikaa.

Ei suositella tiineenä oleville & imettäville tammoille.


Iho-ongelmissa ja allergioissa usein perimmäisenä syynä on usein aineenvaihdunnan häiriötila tai aineenvaihdunnan liian hidas toiminta. Hoidoilla voidaan pyrkiä rauhoittamaan ihoa ja kutinaa, mutta usein hyödyllistä on myös lisätä erityselinten toimintaa ja siten puhdistaa elimistöä, jolloin allergisia oireita aiheuttavat kuona-aineet kulkeutuvat nopeammin pois elimistöstä. Tästä syystä iho-ongelmien hoitoon on erityisesti alussa hyvä yhdistää aineenvaihduntaa kiihdyttäviä ja puhdistavia tuotteita. Silloin on syytä muistaa, että hevosella tulee olla vapaasti pääsy juomaan.