• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Chia de Gracia Perfect Skin 1,7kg

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Perfect Skin on hevosen & koiran ihon hyvinvoinnille suunniteltu ravitseva yrttisekoitus. Kuivan, hilseilevän, ärtyneen ihon normaalitilan palauttamiseen.


Perfect Skin sisältää chia-siemeniä, kamomillaa, kehäkukkaa, nokkosta, punajuurta, voikukanlehteä, laventelia, kanervaa, tyrniä sekä hyppysellisen rakkautta.


Chia-siemenet sisältävät iholle tärkeitä omega-rasvahappoja, jotka öljyävät ihoa sisältöpäin. Kamomillan eteeriset öljyt rauhoittaa kuivaa, kutisevaa/ ärtynyttä ihoa ja tekevät siitä pehmeän, kehäkukka on yleinen ihoyrtti, joka mm. ylläpitää ihon hyvinvointia, kimmoisuutta ja uudistumista ja vähentää hilseilyä. Punajuuri sisältää monipuolisesti kivennäisaineita (kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, natriumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä) sekä muita ihon hyvinvointia tukevia ravinteita. Punajuuressa on myös iholle tärkeää sinkkiä. Kanervalla on mm. ihoa puhdistava ja tasapainottava vaikutus, auttaa mm. ihon ärsytyksiin, näppylöihin jne. Tyrni sisältää iholle tärkeitä öljyjä ja paljon ihon hyvinvoinnille oleellisia E-, ja B-vitamiineja. Tyrnimarjan kuori ja hedelmäliha sisältävät n. 30% öljyä, joka on Omega 7-rasvahapon lähde. Tyrnimarjan siemenen öljypitoisuus on n. 12%, jossa puolestaan ovat Omega-3 ja Omega-6-rasvahapot. Lisäksi tyrniöljy sisältää jonkin verran Omega-9 -rasvahappoa. Tyrnin sisältämillä öljyillä on ihoa kosteuttava ja uudistava vaikutus ja sitä on kautta aikojen käytetty ihon hyvinvoinnin tukemiseen. Voikukan lehdet ylläpitävät elimistön omaa aineenvaihduntaa ja niillä on puhdistava vaikutus, sopivat mm. kutisevan ihon helpottamiseen. Laventeli sisältää mm. eteerisiä öljyjä, jotka hoitavat ja rauhoittavat rikkoontuntutta tai hankautunutta ihoa. Laventeli on eniten käytetty eteerinen öljy ihottumien hoidossa.


Annostus:

Hevonen 500 kg 1-2 dl /vrk.

Koira 1 tl - 3 rkl /pvä koosta riippuen.

1 dl = 20 g.

Ei kantaville tammoille/nartuille. Suositellaan 4 vrk varoaikaa kilpailtaessa.