• Kotimainen verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
 • Verkkokauppa auki 24/7
 • Kotimainen verkkokauppa
 • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
 • Verkkokauppa auki 24/7

Chia de Gracia Protect That Tummy 500g

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Vatsassa harmia? Närästääkö?


Luonnollinen rehusekoitus koiran vatsan ja suoliston suojaamiseen ja rauhoittamiseen sekä suoliston hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Muodostaa ns. limakalvoja suojaavan vatsapanssarin. Tuotteen suolistoon tuottama geelikalvo rauhoittaa limakalvoja ja suojaa mahalaukun limakalvoa ruuansulatusnesteiden happamuudelta.


Protect That Tummy on täysin luonnollinen rehusekoitus, joka tukee koiran vatsan ja suoliston normaalia hyvinvointia. Ainesosat muodostavat lima-ainetta ja saavat aikaan ns. suojaavan vatsapanssarin. Sisältää runsaasti suoliston toimintaa tukevaa kuitua. Ainesosat tukevat suoliston tasapainoa ja ruuansulatusta sekä hyvän suolistobakteerikannan muodostumista.


Suositellaan koirille, jotka kärsivät närästyksestä, ns. stressivatsasta tai muista vatsan häiriötiloista.

Sisältää: inuliinia, lesitiiniä, ruusunmarjaa, pektiiniä, sarviapilan siemenjauhoa, oluthiivaa sekä hyppysellisen rakkautta .

 • Inuliini on aineenvaihduntaan liittyvä prebiootti, ravintokuitu, joka ei hajoa mahalaukussa tai suolistossa. Inuliini ylläpitää mikrobiston monimuotoisuutta paksusuolessa ja sitä kautta koko kehon vastustuskykyä ja hyvinvointia.
 • Lesitiini on mahalaukun limakalvojen "pinnoittaja" ja hyvinvoivan ruuansulatuskanavan ylläpitäjä. Lesitiinillä on kyky neutraloida voimakkaita vatsahappoja. Lesitiini vahvistaa suoliston vettähylkivää pintakerrosta ja ylläpitää siten mahalaukun limakalvojen normaalia hyvinvointia.
 • Pektiini muodostaa suolistoon limaa, joka ylläpitää ruoansulatuselimistön kudoksen hyvinvointia ja tasapainottaa suojaavaa limakalvokerrosta. Pektiini myös lisää vatsahappojen puskurointikykyä sekä nostaa vatsan sisällön pH:ta emäksisemmäksi. Myös pektiini on luonnollinen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyötybakteereja.
 • Ruusunmarjassa on myös pektiiniä sekä vatsahappoja tasaavaa sorbitolia, jota usein käytetään ainesosana liikahappoisuutta hallittaessa.
 • Sarviapilan siemenistä muodostuu suolistossa limaa, joka tukee ruuansulatuskanavan normaalia tasapainoa ja hyvinvointia ja vähentää suoliston poikkeustiloista johtuvia oireita. Ruuansulatuskanavan epätasapinotilat aiheuttavat usein turvotusta ja kaasuuntumista ja sarviapila voi tasata myös näiden oireita.
 • Oluthiiva: hiivat ylläpitävät ruuansulatusta ja edistävät hyvää suolen toimintaa. Samalla se lisää hyvää suolistoflooraa ja auttaa tasapainottamaan vatsan hyvää bakteerikantaa.

Annostus:

koira:

< 10 kg: 1/4- 1/2 mitta

10-20 kg: 1/2- 1 mitta

20-30 kg: 1- 1,5 mitta

40 kg -> 2- 3 mittaa/ vrk/dag.


1 mitta/mäta= 6 g.


Kastellaan ja sekoitetaan muun rehun joukkoon. Aloita aina pienenellä annoksella. Annos voidaan jakaa 2 erilliseen ruokintakertaan. Ei syötetä kuivana.

Ei tiineille.

Tuotteessa käytetty lesitiini on soijapohjainen (GMO-vapaa).Analyysitodistukset saatavilla pyynnöstä.


Koostumus: 3 g sisältää:

ruusunmarja 748 mg, oluthiiva 719 mg, sarviapilansiemenjauho 898 mg, inuliini 300 mg, lesitiini 300 mn, pektiini 30 mg.

1 mitta = 6 g