• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Chia de Gracia Valeriana 600g

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Valeriana on hermostuneiden ja stressaantuneiden hevosten rauhoittaja, rentouttaja ja mielentasoittaja.


Valerianaa eli rohtovirmajuurta käytetään hermostuneiden ja jännittyneiden hevosten rauhoittamiseen ja rentouttamiseen. Valeriana voi vaikuttaa myös mielialaa parantavasti.

Sopii kuuriluontoiseen käyttöön 3- 4 vrk ennen jännittäväksi tiedettyä tilannetta tai pidempään käyttöön esimerkiksi karsinalevon tai sairausloman ajaksi.

Valerianaa voidaan käyttää myös lievittämään lihaskireyksiä ja -jumeja sekä vatsan lihasten jännitystiloja. Sopii myös joillekin tammoille tammavaivojen lievittämiseen.

Kilpailtaessa tulee muistaa neljän vuorokauden varoaika ja käytössä huomata, että valeriana saattaa aiheuttaa väsymystä ja reaktioden hitautta. Ei tiineille & imettäville.


Annostus:

Hevonen 500 kg: 1 -3 rkl / vrk muuhun rehuun sekoitettuna. Päiväannos noin 15 g.

Koira: 0,5 tl - 1,5 tl / vrk.

1 rkl = 6 g

1 dl = 35 g

Kilpailtaessa varoaika 4 vrk.

Käytön säännöllisyyden on uusimmissa tutkimuksissa havaittu antavan paremman tuloksen kuin tilapäinen käyttö. Pidempään käytettynä teho paranee eli mikäli tilanne niin vaatii, voi valerianan käyttöä jatkaan pidempään/ niin kauan kuin siihen on tarve.

Voidaan käyttää myös loislääkityksen apuna suolistohygienan ylläpitoon kemiallisen lääkityksen tukena ja vatsan ja suoliston lihasten jännitystilojen lieventämiseen mm. ähkyoireissa. Suolistohygieniaan annos n. 1,5 kertainen.