• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

EQPro Gastro Plus 700g

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Hevosen yleisimmät ruuansulatuskanavan ongelmat ovat mahahaava ja umpi-paksusuolen mikrobiston epätasapaino. EQPro Gastro Plus sisältää tutkitusti tehokasta* Lithothamium calcareumia puskuroimaan mahalaukun happoja ja lisäksi elävää Saccharomyces cerevisiae -hiivaa ja patentointua Progut®-hiivavalmistetta tukemaan umpi-paksusuolen mikrobien toimintaa. Saccharomyces cerevisiae voi huomattavasti tehostaa kuitujen sulatusta. Progut® vaikuttaa edullisesti suoliston mikrobikoostumukseen ja tehostaa mm. immunoglobuliini A -vasta-aineiden tuotantoa hevosen suolistossa**. Nämä raaka-aineet on yhdistetty lakritsinjuureen ja pektiiniin. Lakritsinjuurta on perinteisesti käytetty suoliston ärsytystilojen hoitoon. Pektiini on liukeneva kuitu, joka suojaa mahalaukun limakalvoja.


*Journal of Applied Animal Nutrition, Vol. 4; e8; page 1 of 3. The influence of feeding a high calcium, algae supplement on gastric ulceration in adult horses.


**Agrifood Research Finland 2007. The Effect of Progut® on the intestinal microbiota of horses.


Koostumus: Hydrolysoitu panimohiiva ProGut®, merilevä Lithothamium calcareum, lakritsijuuriuute, pektiini. Elävä hiiva Saccharomyces cerevisiae 10x10^11 pmy/kg.


Annostelu:
Hevoset 20 g/pvä
Ponit 10 g /pvä
1 mittakuppi = 10 g

Käytetään ruuansulatushäiriöiden ehkäisemiseksi, niiden aikana ja niiden jälkeen. Suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti.

Ravintoaineet:
Kuiva-aine................95%
Raakavalkuainen........19%
Raakarasva................0,8%
Raakakuitu...............1,5%
Tuhka......................35%
Kalsium...............72g/kg
Fosfori..................19g/kg
Magnesium.............13g/kg
Natrium..................7,2g/kg

Täydennysrehu fysiologisen ruuansulatuksen vakauttamiseen