• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Farriers Formula Double Strength täyttöpakkaus 5kg

Varastossa
Toimitusaika: 4-5 päivä(ä)

Kuvaus

#1 Kengittäjien suosittelema lisäravinne kavioille

Farrier’s Formula on usein todettu parhaiten toimivaksi lisäravinteeksi tukemaan terveen kavion kasvua: erityisesti kaviokuumeisille, heikkolaatuisiin kavioihin, hauraisiin seinämiin, halkeileviin kavioihin, erilaisiin kaviosairauksiin, tärkkelys- ja sokeriherkille, vammautuneelle kaviolle esim. onnettomuuden jälkeen jne. lukuisissa eri tutkimuksissa vuosien ajan. Farrier’s Formula on ainoa lisäravinne, jolla on tieteellisesti tutkitusti vaikutusta pintasolukon uusiutumiseen.


Farrier’s Formulaa on kehitetty 30 vuoden ajan erilaisilla kliinisillä tutkimuksilla ja kenttäkokeilla, joissa sen teho on toistuvasti todettu erinomaiseksi.

Farrier’s Formula sisältää kavion terveelle ja vahvalle kasvulle tarvittavat ravintoaineet, mm. fosfolipidejä, omegarasvahappoja, vitamiineja, mineraaleja sekä proteiinien rakentamiseen elintärkeitä aminohappoja, jotka kaikki mahdollistavat vahvan sidekudosproteiinin rakentumisen ja siten terveen sekä vahvan kavion kasvun.


Heikkolaatuiset kavion seinämät useimmiten avaavat tien bakteereille ja sienille kavion sisälle, aiheuttaen sieni-infektioita, valkoviivantautia jne.
Farrier’s Formula vahvistaa koko kaviota tukemalla terveen, vahvan kavion kasvua, sekä siten auttaa myös hevosia joilla on pehmeät, arat anturat ja jotka siten usein ovat epäpuhtaita tai arkovat jalkojaan kun herkkään anturaan tulee helposti kivuliaita mustelmia.


Farrier’s Formula on todettu erinomaiseksi avuksi esim. hevosille, joilta syystä tai toisesta otetaan kengät pois. Kaviokuumeessa hevosen sarveiskavion ja martokavion välinen lamellikerros tulehtuu, ja kavion verenkierto häiriintyy. Farrier’s Formula sopuu myös kaviokuumeesta toipuville sekä kaviokuumeiselle sopivan täysrehun lisänä.


Farrier’s Formula on toistuvasti todettu parhaiten toimivaksi lisäravinteeksi kavion kasvuun.
2-3 viikon käytön jälkeen hevosen karvan kiilto paranee ja sen väri syvenee, tämä on ensimmäisiä merkkejä tuotteen vaikutuksesta.


Sisältö:
Kuivattu alfalfa, soijaproteiinitiiviste, lesitiini, kuivahiiva, DL-metioniini, Hydrated Sodium Calcium Aluminosilicate, askorbiinihappo, biotiini, soijapapuöljy, sinkkioksidi, kuparikloridi, kreikanhernetiiviste, kobolttikarbonaatti, kalsiumjodidi.

Annostus:
Aikuisille hevosille – 1/2 mitta (85g) per 450kg hevosta.
Alkuannostusta noudatetaan 6-8kk tai kunnes toivottu tulos on saavutettu, sen jälkeen ylläpitoannostukseksi riittää puolikas annos (1/4 mitta, ts. 43g per 450kg)
Imevät varsat – 1/8 mitta

Farrier’s Formula Double Concentrate on pellettimuodossa, se voidaan syöttää sellaisenaan tai sekoitettuna hevosen muihin rehuihin. Ei tarvitse turvottaa.

5kg riittää 450kg hevosella 60 päivää.