• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Hamppufarmin rikottu hampunsiemen 10kg

Varastossa
Toimitusaika: 5-10 päivä(ä)

Kuvaus

Hellii vatsaa - Hoitaa ihoa ja karvaa - Apua nivelille - Parantaa yleiskuntoa

Kotimainen HamppuFarmin rikoittuhampunsiemen on hevosesi ravinnontäydentäjä, joka muun muassa sisältää erittäin hyvin imeytyvän ja laadukkaan hampunsiemenen proteiinikoostumuksen. Samalla hampunsiemen tarjoaa ravintorikkaan öljyn, vatsaystävällisen / tasapainoisen kuidun, runsaat mineraalit ja monipuoliset vitamiinit. Hamppu ei sisällä juuri lainkaan sokeria/ tärkkelystä, joten se sopii hyvin ravinnoksi kaviokuumeherkille hevosille ja poneille.

Soveltuu erinomaisesti iho-ongelmallisille hevosille ravintolisäksi sekä tuki ja liikuntaelimistön hoitoon.

Annostus: Hevoset 0,5 dl - 6 dl. Hevosen koosta ja aktiivisuudesta riippuen. Ponit 0,5 - 1 dl. Voi antaa sellaisenaan tai sekoittaa muun ravinnon sekaan.

Paino: 40 - 45g/dl

Hampunsiemen ei vaadi liotusta, eikä muodosta geeliä.

Rehuanalyysi: Kuiva-aine: 91.8 %, Tuhka: 5,03 %, Kosteus: 8,2 % Valkuainen: 21,8 %, Hiilihydraatti: 33 %, Raakakuitu: 27 % Rasva: 32 %, Kalsium (Ca): 1,4 g/kg, Rauta (Fe): 120 mg/kg Kalium (K): 7,6 g/kg, Magnesium (Mg): 4,2 g/kg Mangaani (Mn): 91 mg/kg,Natrium (Na): 21 mg/kg Fosfori (P): 9 g/kg,Kupari (Cu): 18 mg/kg Sinkki (Zn): 60 mg/kg

Huom. Hampputuotteiden on todettu sisältävän pieniä määriä kannabioideja, jotka ovat Hippoksen ja FEI:n kiellettyjen lääkeaineiden listalla. Hampputuotteita ei suositella kilpahevosille tai suositellaan 4 vrk. varo-aikaa.