• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Horse Power Joint Effect 1000ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Horse Power Joint Effect sisältää tasapainoisessa ja tutkimustietoon pohjautuvassa suhteessa keskeisimpiä ravintolisäaineita hevosille, joiden normaalia nivelten toimintaa halutaan tukea: glukosamiinisulfaattia, kondroitiinisulfaattia, MSM:ä sekä hyaluronihappoa. Lisäksi aineet ovat kätevästi liuenneessa nestemäisessä muodossa valmiina imeytymään suoraan hevosen elimistöön. Valmistukseen on käytetty lääkelaatuisia vaikuttavia aineita.


Horse Power Joint Effect:in sisältämä glukosamiini on KCl:nmuodossa, joka on yksi parhaiten imeytyvistä ja hyödynnettävistä muodoista. Nivelet ja niiden kestävyys ovat oleellisessa osassa minkä tahansa hevosen käyttöä. Hevosten niveliin kohdistuu voimakasta rasitusta valmennuksessa ja kilpailussa jo hevosen pelkän painon vuoksi. Rasituksesta aiheutuvat pienet vauriot voivat olla piileviä, minkä vuoksi niitä ei aina huomata välittömästi. Yksi yleisimmistä syistä hoitoon hakeutumisessa onkin ontumavaivat, joista suurin osa liittyy nivelrikkoon ja siitä seuraavaan niveltulehdukseen eli osteoartriittiin. Nivelrustoa voidaan pitää hevosen liikkumisen ja hyvinvoinnin kannalta keskeisimpänä osana. Useat tutkimukset viittaavat siihen, että glukosamiinin ja kondroitiinin yhteisannostuksella saavutetaan synergistä vaikutusta eli suurempi vaikutus kuin yksittäin annosteltaessa. Glukosamiini ja kondroitiini ovat yksi eniten tutkituista nivelten ravintolisäaineista. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan mm. sekä nivelnesteessä että rustokudoksessa. Se on tärkeä ainesosa nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille sekä rustokudoksen rakennusaineena.

Doping 0 h.
Vaikuttavat aineet per 100 ml:
Glukosamiinisulfaatti 2KCl 10000 mg
MSM (99,5%) 5500 mg
Kondroitiinisulfaatti 628 mg
Hyaluronihappo 36 mg

Annostus:
- Aloitusannostus (3-10pv): 50 ml/pv
- Ylläpitoannostus: 25 ml/pv
Ravistettava ennen käyttöä!

Sisältö:
Vesi, glukosamiinisulfaatti 2KCl, metyylisulfonyylimetaani, hyaluronihappo, kondroitiinisulfaatti, mustikkauute, voikukkauute, lakritsijuuri, ruusujuuriuute, kaliumsorbaatti.

Horse Power Joint Effect on kehitetty ja valmistettu Suomessa.