• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Marstall Mash 15kg (Ei melassia, sinimailasta)

Tilaustuote, katso / kysy toimitusaika
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Ei melassia, sinimailasta

Marstall Mash ei sisällä sokeria, melassia, eteerisiä öljyjä ja säilöntäaineita. Ei sisällä myöskään vitamiineja, mineraaleja joten sen voi yhdistää mihin tahansa rehuun ja eläinlääkinnälliseen hoitoon.


*Helposti sulava seos stimuloi ruokahalua, suoliston toimintaa ja aineenvaihduntaa. Monityydyttymättömien rasvahappojen ansiosta seos takaa myös upean kiillon karvaan.

Koostumus / kg:
Ainesosat:
ohrahiutale (50 %), vehnälese (15 %), pellavansiemen (10 %), pellavansiemenrouhe (10 %), omenapuriste (10 %), raff.rypsiöljy (2 %), kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, sarviapilan siemenet, kuvattuja stevian lehtiä (0,5 %).
Analyyttiset ainesosat ja pitoisuudet per kg:

Raakaproteiini 13,50 % Sulava *raakaproteiini 88,00 g Raakarasva 7,50 % Raakakuitu 7,50 % Raakatuhka 5,20 % Energia (DE ) 12,50 MJ Energia (ME) 11,30 MJ Tärkkelys 28,00 % Sokeri 2,90 % Kalsium 0,80 % Fosfori 0,40 % Natrium 0,30 % Magnesium 0,20 % *ohutsuolessa sulavaa

Valmistus:
Riippuen rodusta ja hevosen painosta 0,5–1,0 litraa Mashiä ja sekoittaan samaan määrään vettä (n. 0,5–1,0 litraa), ei kiehuvan kuumaa. Ennen tarjoilua annetaan turvota n. 15 -20 minuuttia ja jäähdyttää sopivan lämpöiseksi. Mash tarjotaan heti tuoreena ja ruokinta-astia pestään puhtaaksi syönnin jälkeen.
Marstall Mash: helppo valmistaa, lyhyt turvotusaika ja maistuu varmasti!

Ruokintasuositus:
Ruokavaliota täydentävä rehu hevosille kompensoimaan
1. kroonista paksunsuolen häiriötä.
2. kroonista ohutsuolen vajaatoimintaa.
3. sekä toipumisaikana ja/tai alipainoisille hevosille.
Marstall Mash sopii myös herkutteluhetkiin ja nesteeksi huonosti juoville.

Suositeltu ruokinnan kesto:
1) aluksi enintään 6 kuukautta.
2) ruokinnan lisänä, toipilas- ja palautumisaikana.
3) On suositeltavaa ennen käyttöä tai ennen käytön pidentämistä kysyä neuvoa eläinlääkäriltä.

Suositeltava annosmäärä päivässä:
Pienhevoset/ponit n. 0, 5 – 0,50 kg
Täysveriset n. 0,50 – 0,75 kg
Lämminveriset n. 0,75 – 1,25 kg Huomioi valmistusohjeet.

Säkki 15 kg. 1 litra Mash = n. 450 g

Ohjeita:
Syötetään suositusten mukaan tai eläinlääkärin ohjeilla. Mash lisärehuna voi korvata osittain / kokonaan perinteisen väkirehun.
Marstall Mash tulisi antaa noin 1 - 3 kertaa viikossa, mieluiten yötä vasten syötettynä, viimeisenä talliateriana. Helposti sulava ja maukas sekoitus stimuloi ruokahalua ja ruoansulatusta. Siksi suosittelemme Mash ateriaa koliikin, toimenpiteiden, madotuksen, varsomisen sekä suolisto-ongelmien, ummetuksen jälkeen. Myös keväällä ja syksyllä karvanvaihdon aikoina Mashiä tulisi syöttää useita päiviä osana ruokavaliota. Mash ateria toimii hyvin myös palauttavana rehuna erilaisten fyysisten ja psyykkisten stressitilojen aikana kuten kilpailuissa, tallin vaihdoissa, liikenteessä, varsomisen ja imetyksen aikana. Mashin ruokahalua ja ruoansulatusta stimuloivaan vaikutukseen voi luottaa. Syötettäessä pitempiä ajanjaksoja tulisi ruokintaa lisätä Marstall Force kivennäinen.