• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Pellavainen Pellavansiemenöljy 5L

Varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Pellavainen pellavansiemenöljy on aito kotimainen luonnontuote.


Pellavainen pellavasiemenöljyn terveelliset rasvahapot, kuten alfalinoleenihappo (LLA) ja linolihappo, lisäävät kotieläinten hyvinvointia. Pellavansiemenöljy sisältää myös A- ja E-vitamiinia.


Pellavainen-öljy on kylmäpuristettua, suomalaista pellavansiemenöljyä 100 prosenttisesti. Pellavainen ei sisällä lisäaineita, ja raaka-aineena käytetty ainoastaan kotimaista pellavaa.


Pellavainen-öljy tukee hevosen ihon, karvapeitteen ja kavioiden kuntoa. Käyttämällä Pellavainen pellavansiemenöljyä päivittäin, eläin saa välttämättömiä omega-3- (alfalinoleenihappo) ja omega-6-(linolihappo) rasvahappoja sekä lisäksi omega-9:ää (öljyhappo).


Pellavansiemenöljy on kaikista tunnetuista kasviöljyistä paras alfalinoleenihapon(omega-3) lähde. Alfalinoleenihappo ja linolihappo ovat elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä solukalvojen rakennusaineita ja vaikuttavat suotuisasti verenkiertoelimistön ja ihon kuntoon.


Pellavainen pellavansiemenöljyä suositellaan käytettäväksi päivittäin. Rehuun sekoitettuna 2-4 ruokalusikallista päivässä. Energialisänä 2-5 desilitraa päivässä. Erityisen suositeltavaa lääkekuurien yhteydessä ja tiineille eläimille.