• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Racing Natural-e 200ml

Varastossa
Toimitusaika: 3-7 päivä(ä)

Kuvaus

Racing Natural-E on vahva luonnon E-vitamiinia sisältävä öljyvalmiste. Tutkimusten mukaan luonnon E-vitamiinin imeytyvyys on selkeästi tehokkaampaa kuin synteettisen E-vitamiinin. Tuote on erittäin riittoisa, sillä annostelu on huomattavasti synteettistä E-vitamiinia pienempi. 2 ml Racing Natural-E-valmistetta vastaa 500 mg E-vitamiinia.


E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina suojaten soluja hapettumiselta. Antioksidanttien ja E-vitamiinin tarve kasvaa rasitustason kasvaessa ja myös tiineyden aikana. Racing Natural-E:stä parhaan hyödyn saavat kovassa rasituksessa olevat urheiluhevoset, siitostammat ja lihasongelmista kärsivät hevoset. Natural-E soveltuu erinomaisesti myös kasvaville varsoille sekä vanhemmille hevosille.


Luonnollinen E-vitamiini uutetaan kasveista. Yleisesti tähän tarkoitukseen käytettyjä kasviöljyjä ovat mm. vehnänalkioöljy, auringonkukkaöljy ja GMO-vapaa soijaöljy. Uutetusta öljystä eristetään RRR-alfatokoferoli. RRR-alfatokoferoli on hyvin herkkä yhdiste ja säilytysolosuhteiltaan vaativa. Tämän vuoksi RRR-alfatokoferolista valmistetaan paremmin säilyvää RRR-alfatokoferyyliasetaattia, joka on etikkahapon ja RRR-alfatokoferolin esteri. Ruokinnallisesti näillä on pieni ero hyväksikäytettävyyden suhteen. Laskennallisesti 1 mg RRR-alfatokoferolia vastaa 1,49 mg synteettistä all-rac-alfatokoferyyliasetaattia ja 1 mg RRR-alfatokoferyyliasetaattia vastaa 1,39 mg synteettistä all-rac-alfatokoferyyliasetaattia. All-rac-alfatokoferyyliasetaatti on E-vitamiinin synteettinen muoto.


Luonnollinen E-vitamiini voidaan ilmaista myös alkuliitteellä D- alkuliitteen RRR-sijaan. Rehulisäaineasetuksen antamien lisäainekoodien mukaisesti kaikki käytetyt E-vitamiinimuodot merkitään tuotteeseen koodilla 3a700, olivat ne sitten luontaista tai synteettistä alkuperää.


Racing Natural-E:n valmistuksessa käytettävä raaka-aine on hyvin vahvaa ja tämän vuoksi käytetty luonnollinen RRR-alfatokoferyyliasetaatti on laimennettu kotimaiseen rypsiöljyyn, jotta annostelu onnistuu helposti käytännön olosuhteissa.


Käytettäessä Racing Natural E -vitamiinia saa hevonen käyttöohjeen mukaisella annostuksella tarvitsemansa E-vitamiinilisän täysin luonnollisessa E-vitamiinimuodossa.

Annostelu
Kilpahevoset ja siitostammat: 2-4 ml (1-2 pumpun painallusta)
Ponit ja harrastehevoset: 2ml (1 pumpun painallus)