• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Supreme Horse Care Elektrolyytti 2kg

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Veden lisäksi hevosen hiki sisältää elektrolyyttejä: natriumia, kaliumia, klorideja, magnesiumia ja kalsiumia. Elektrolyyttejä on elimistössä solujen sisäisessä nesteessä, solujen välisessä nesteessä ja veressä. Ne säätelevät solujen nestetasapainoa, hermoston toimintaa, elimistössä happo-emästasapainoa, pH:ta ja vaikuttavat lämmönsäätelyyn. Hevosen elimistö ei varastoi elektrolyyttejä, joten elektrolyyttien korvaaminen on aina tarpeellista rankan suorituksen jälkeen.

SHC Elektrolyytin suolakoostumus jäljittelee hevosen hien koostumusta. Se on tehokas korjaamaan kovan rasituksen ja hikoilun aiheuttaman nestetasapainon heilahtelun. Elektrolyyttivalmiste auttaa parantamaan suorituskykyä ja palautumaan nopeammin. Se pitää yllä myös juomahalukkuutta.


Elektrolyyttejä kannattaa tarjota hevoselle ennen ja jälkeen rasituksen. Runsas hikoilu (nesteen menetys) näkyy suoraan hevosen painossa ja painon menetys on tyypillisesti 5 - 20 kg urheilusuorituksen aikana. SHC Elektrolyytin käyttö on erityisen suositeltavaa raskaiden ja pitkäkestoisten harjoitusten, kilpailujen, kuljetusten ja muiden runsasta hikoilua aiheuttavien tilanteiden yhteydessä. Kuuma ja kostea ilmasto lisää hikoilun määrää entisestään.

Vaikka hevosella olisi vapaasti suolakivi saatavilla, on erillinen elektrolyyttilisä hikoilun yhteydessä tarpeen. Vain harva hevonen kuluttaa suolakiveä riittävästi tyydyttääkseen natriumin tarpeensa.


Annetaan 3-4 tuntia ennen rasitusta ja rasituksen jälkeen.
Annostus: 2 - 4 mittaa sekoitettuna 2 - 4 litraan vettä. Voidaan antaa myös väkirehuun sekoitettuna.
1 mitta = 25 g.

Annetaan rehuun sekoitettuna. Vettä on oltava jatkuvasti hevosen saatavilla. Jauhe sitoo kosteutta. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.