• Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7
  • Kotimainen verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
  • Verkkokauppa auki 24/7

Supreme Horse Care Formula MSM 1kg

Varastossa

Kuvaus

Supreme Horse Care Formula MSM -jauhe on ainutlaatuinen valmiste hevosten nivelterveyden tukemiseen ja se on suunniteltu ylläpitämään nivelten normaalia toimintaa. Ennaltaehkäisee hevosen nivelvaivoja. Täydennysrehu hevosille, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän nivelten hyvinvointia ylläpitäviä ainesosia: Soijaproteiini, MSM, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.


Soijaproteiinista hevonen saa tärkeitä aminohappoja lysiiniä (20 g/kg) ja metioniinia (5 g/kg). MSM eli metyylisulfonyylimetaani sisältää rikkiä helposti hyväksikäytettävässä muodossa. Elimistö tarvitsee rikkiä kollageenin, glukosaminiin ja kondroitiinin muodostamiseen. Nämä kaikki ovat rustokudoksen rakenneosia ja rikkipitoisia aineita on myös nivelnesteessä. Supreme HorseCare Formula-MSM:n sisältämä glukosamiini on glukosamiinisulfaatti (KCl):a, joka on yksi parhaiten imeytyvistä ja hyväksikäytettävistä glukosamiinin muodoista.


30 g tuotetta sisältää: MSM:ää 10,5 g, glukosamiinia 2600 mg, kondroitiinisulfaattia 800 mg, mangaania 42 mg.


Tieteellisissä tutkimuksissa glukosamiinin ja kondroitiinisulfaatin käytön on havaittu vähentävän kilpailukäytössä olevien hevosten nivelongelmia (Martha R. Rodgers, Intern J Appl Res Vet Med Vol. 4, No. 2, 2006).


Annostus:
Hevonen (500 kg) 15 – 30 g/vrk.

1 mitta = 15 g.

Sekoitetaan rehuun.